Merhabalar, öncelikle siparislerim geldi hediye faydalı tohumlar içinde tesekkur ederim. Ben forpus papaganimi yani toprağı geçen cumartesi sahiplendim ve şuanda sanirim 40 günlük oldu.
- Bu vitaminleri şimdiden kullanmaya baslamalimiyim?
Toprak henüz yem kirmiyor arada bir dal darı kırıyor bir kaç tane hepsi o. Iki gün önce Girit kumu verdim azicik yedi yemlere yanaşmıyor her gün saat 05.30 da başlayarak en az 2 saat en fazla 4 saat(is yerine götürüyorum orada 4 saate cikabiliyor) aralıklarla besliyorum 2 kaşık ile 3 kaşık arasında değişiyor öğün olarak yediği mama.
- Ne zaman yem kırmaya başlar ya da nasil bir alıştırma geçiş yapmam gerekiyor?
-spreyleme yapmaya baslamalimiyim? Crystalin spreyim var ve birde malum İzmir vetinin verdiği doctor avis spreyim var hangisini kullanmalıyım?
-yem, tohum, kum denemelerini kafesine koyunca yemiyor, avucuma koyup veriyorum yiyor, gagasini elim kolum yuzun disinda bir yerde temizlemiyor. Bunlar normal mi ?
- su icmiyor arada yine elimle veriyorum 1 kez degdiriyor gagasini a21 verdiğim için çok ustelemiyorum bu sikinti olur mu, enjektorle desteklemelimiyim?
-şuanda keşif için mi yoksa beni denemek için mi yoksa alışkanlık mı bilmiyorum ama önce minik minik gagalayip ısırık atiyor sonrada vurun abaliya yapıp koparacak gibi ısırıyor, hayir diyorum felan ama anlamıyor

bunun önüne nasil geçebilirim?
Çok uzun oldu biliyorum, hakkınızı helal edin.