Peki yaşları erişkin mi çünkü dişi olan çok hareketli bilen bi arkadaşıma gösterdiğimde dişi kızgınlık döneminde diyordu ama erkek çok yanaşmıyor ona yaşı erişkinlikten küçük falan mı acaba
6-7 aylık civarı gibi, daha bilgili hocalarım da yorum yaparlar. İkisi de kızgın ama erkek kafese baskın olması lazım. Eş tuttular mı? Ayırma yöntemini deneyebilirsiniz.
6-7 aylık civarı gibi, daha bilgili hocalarım da yorum yaparlar. İkisi de kızgın ama erkek kafese baskın olması lazım. Eş tuttular mı? Ayırma yöntemini deneyebilirsiniz.
Yani benim gözlemlediğim kadarıyla sadece öpüşmek mi deniz gagalarıyla birbirlerine temas ediyorlar ama hiç erkeğin bi çabasını görmedim kanat gelişimi biraz düzensiz tam olmamış gibi o yüzden bana erkek küçük gibi geldi
Kızışma döneminde yuvalık alırsan iyi olur demişti bi petshopçu arkadaşım o yüzden almıştım dediğim gibi pek anlamıyorum ama meraklıyım kuşlara bide bunlar elime gelmekten korkuyor yeşil olan direkt olarak elime gelmiyor uçup kaçıyor ama mesela elimde telefonla oynarken telefonuma konuyor elime almaya çalıştığımda ise tekrar kaçıyor elime nasıl alıştırabilirim
Evet ayna var tüneği de plastik arkadaşımdan almıştım kuşları bu şekilde kafesleri de biraz küçük önerebileceğiniz şeyler nedir gıda takviyesi vitamin falan almamı mıyım tünek ve aynayı çıkaracağım
Evet ayna var tüneği de plastik arkadaşımdan almıştım kuşları bu şekilde kafesleri de biraz küçük önerebileceğiniz şeyler nedir gıda takviyesi vitamin falan almamı mıyım tünek ve aynayı çıkaracağım
Tabiki çıkarın hem sizinle ilgilerini keser hemde birbirleriyle ile ilgilerini burada bilen arkadaşlarımız yardımcı olur vitaminlerle ilgili kafesinizin fotosunu ekleyin arkadaşlar yardımcı olurlar