• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarımı

Gufitufi

Yeni Üye
Dişi Sultan papağanimin yanına erkek koydum erkek şiddetli kızanda dişi ise yeni çıktı kızandan. Kafes büyük durup dururken kavga etmiyorlar ama yan yana geçerken dişi olan erkeğe yükseliyor yem aynı yemlikten veriyorum bazen yiyorlar nazende dışı birden yükseliyor nasıl eş yapabilirim. Dişi uzun süredir bende erkek 2 hafta civarı oldu

AliOsman

Yeni Üye
Bende de aynı problem vardı belli ki önceden travması vardı o yüzden ele alışkınlıkları da olmadığı için kuşlarımı değiştim

Extreme_MAD

Aktif Üye
Dişi Sultan papağanimin yanına erkek koydum erkek şiddetli kızanda dişi ise yeni çıktı kızandan. Kafes büyük durup dururken kavga etmiyorlar ama yan yana geçerken dişi olan erkeğe yükseliyor yem aynı yemlikten veriyorum bazen yiyorlar nazende dışı birden yükseliyor nasıl eş yapabilirim. Dişi uzun süredir bende erkek 2 hafta civarı oldu
Öncelikle dişi kuş baskınlık kurmuş kafeste bu yüzden dişi erkeğe rahat vermez kendi evi olduğu için.
Zaman bu işi çözebilir benimde kuşlarım böyleydiler ama şuan gayet birbirlerini kaşıyor, öpüyorlar ve erkek ayak atıyor dişiye dişi kızmıyor.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kafes kiminse diğeri pasif kalacaktır.

Üst Alt