• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşlarım 🌸

Şeyma D.

Paylaşımcı
Abla benim anneyle baba çok kötü şekilde tüy döküyorlar. İkisinin de kanat tüyleri hep düşmüş. Baba yine biraz daha iyi uçuyor ama anne hiç uçamıyor duruşu da değişmiş. Ne yapmam lazım. Haftada 2 kere bt vereceğim. @Demet bükay

Demir E.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Abla benim anneyle baba çok kötü şekilde tüy döküyorlar. İkisinin de kanat tüyleri hep düşmüş. Baba yine biraz daha iyi uçuyor ama anne hiç uçamıyor duruşu da değişmiş. Ne yapmam lazım. Haftada 2 kere bt vereceğim. @Demet bükay
Sert tüy döküyorlar büyük ihtimal. Bir sorun olacağını düşünmüyorum haftada iki kez bt amin forte devam edin

Şeyma D.

Paylaşımcı
Abla benim yavrularımın 2 tanesi sanki beni ilk defa görüyormuşcasına kaçıyorlar. Elimi kafese sokuyorum kendilerini telden tele atıyorlar. Perde eğitimi deneyeyim diyorum. Sen nasıl yaptın ?
@Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla benim yavrularımın 2 tanesi sanki beni ilk defa görüyormuşcasına kaçıyorlar. Elimi kafese sokuyorum kendilerini telden tele atıyorlar. Perde eğitimi deneyeyim diyorum. Sen nasıl yaptın ?
@Demet bükay
Merhaba ablacığım, tül perde arkasına alıp, 15 dk elinde kolunda gezsin çıkmasın, günde 2-3 defa eğitim👍en az 1 hafta