• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşlarım 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam abla teşekkür ederim 🌸 bu kremleri ne gibi durumlarda kullanabilirim? Rif ne zaman kullanılır acaba?
Kremler, ufak doku zedelenmeleri, deri lezyonları ve minik yaralanmalarda kullanılır, özellikle gece uyumadan önce kullanılmalı, temas etmesi engellenmelidir
Hemen paylaşıyorum canım

Şeyma D.

Paylaşımcı
Abla benim 3 numara fena bir kıza dönüştü. İsmi Badem. Erkek dedik ama burun delikleri beyazlaşmaya başladı. Bugün kardeşinin ayağını ısırdı öyle fena ki bırakmıyor da. Yavrum Pastelde ağladı bildiğin ağladı ya. İçim parçalandı. Çok şükür bişey olmadı sadece bir kaç dakika ayağına basamadı. Böyle bir durumla bir daha karşılaşırsam ne yapmalıyım?
Babamız da çok fena kuyruklarını ısırıyor yavrularımın. Kızıştı iyice eşinin yanına gitmek istiyor ben izin vermiyorum diye beni de ısırıyor. Ne yapacağım ben? @Demet bükay

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Abla benim 3 numara fena bir kıza dönüştü. İsmi Badem. Erkek dedik ama burun delikleri beyazlaşmaya başladı. Bugün kardeşinin ayağını ısırdı öyle fena ki bırakmıyor da. Yavrum Pastelde ağladı bildiğin ağladı ya. İçim parçalandı. Çok şükür bişey olmadı sadece bir kaç dakika ayağına basamadı. Böyle bir durumla bir daha karşılaşırsam ne yapmalıyım?
Babamız da çok fena kuyruklarını ısırıyor yavrularımın. Kızıştı iyice eşinin yanına gitmek istiyor ben izin vermiyorum diye beni de ısırıyor. Ne yapacağım ben? @Demet bükay
Babaya elma ver iyi gelir kızgınlığı alır. Yavruları ayırabılırsın birdaha olursa

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablacığım çok dikkat etmelisin, babayı ayırabilirsin yanlarındaysa, yavrular aynı kafeste kalsın ama Badem var orda da🤷yavrular ve annede durabilir, çok karışık senin işin🥰
Kızlar hırçın oluyor, babasının gülü o şimdi😊🥰

Şeyma D.

Paylaşımcı
Ablacığım çok dikkat etmelisin, babayı ayırabilirsin yanlarındaysa, yavrular aynı kafeste kalsın ama Badem var orda da🤷yavrular ve annede durabilir, çok karışık senin işin🥰
Kızlar hırçın oluyor, babasının gülü o şimdi😊🥰
Valla babasının tek gülü karısı. Badem hanımı babasının yanına bıraktım. Hemen gitti kızı kovalıyor. Gözü bir tek karısını görüyor. Kafesten kaçıp onun yanına gidiyor alayım diyorum ısırıyor. Ana olmak zor ya 😂 Son yavru 29 günlük oldu yuvalığı çıkartıp yavruları bir kafese alıp anneyle babayı yanyana mı koysam acaba? Ama badem ve son yavrumuz Çimen hala anneyi istiyor. Diğerleri alıştılar ama onlar ayrılamıyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Valla babasının tek gülü karısı. Badem hanımı babasının yanına bıraktım. Hemen gitti kızı kovalıyor. Gözü bir tek karısını görüyor. Kafesten kaçıp onun yanına gidiyor alayım diyorum ısırıyor. Ana olmak zor ya 😂 Son yavru 29 günlük oldu yuvalığı çıkartıp yavruları bir kafese alıp anneyle babayı yanyana mı koysam acaba? Ama badem ve son yavrumuz Çimen hala anneyi istiyor. Diğerleri alıştılar ama onlar ayrılamıyor.
Yarın 30 gün ayrılma vakti gelmiş🥰
Anneleri de biraz dinlensin artık, kardeşler birbirini besler, yem kırmayı gösterir😊

Şeyma D.

Paylaşımcı
Sorun yok. Ama dişinin kacıncı kuluckası ona göre yanına koy derim
Bu sene ilk geçen sene 3 tane yavruları oldu onları sahiplendirdim. Yuvalığı kaldırdım daha izin vermez erkeğe. Başka türlü baş edemiyorum. Birebirlerine çok düşkünler

Şeyma D.

Paylaşımcı
Abla son kez durum güncellemesi yapacağım sonra bu konuyu kitleyebilirsin. Bir şey olursa yeni konu açarım. Teşekkür ederim her şey için. İyi ki tanıdım seni 😊🌸

İlk numara Pastel (12 Nisanda doğdu )
İkinci Cesur ( 13 Nisan’da doğdu )
Üçüncü Badem ( 15 Nisan’da doğdu )
Sonuncumuz Çimen ( 17 Nisan’da doğdu )
Tam tüyler hala gelişmemiş Çimenin anneden ayırdım kafesin dibinde Bademle saklanıyorlar.

Anne ve babamızda son durum bu 🤦🏻‍♀️
@Demet bükay

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla son kez durum güncellemesi yapacağım sonra bu konuyu kitleyebilirsin. Bir şey olursa yeni konu açarım. Teşekkür ederim her şey için. İyi ki tanıdım seni 😊🌸

Tam tüyler hala gelişmemiş Çimenin anneden ayırdım kafesin dibinde Bademle saklanıyorlar.

@Demet bükay
Oyyyy kırkbinkere maşallah SüphanAllah 🤲🥰
Rengarenk vermişler bebeklerini
Yeni bebek istiyor baba🥰🤲
Yeme düşerler ablacım maşallah çok güzeller
17 nisan a1 aylık en son
Oyyy çok güzellerrr 🥰🤲
Ayrılık vakti tam
Konunuzu kilitlemiyorum
Yeni konuda açabilirsin burdan da devam edebilirsin canım benim 🥰
Tüyleri kadar sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun dilerim😊🤲🥰

Şeyma D.

Paylaşımcı
Oyyyy kırkbinkere maşallah SüphanAllah 🤲🥰
Rengarenk vermişler bebeklerini
Yeni bebek istiyor baba🥰🤲
Yeme düşerler ablacım maşallah çok güzeller
17 nisan a1 aylık en son
Oyyy çok güzellerrr 🥰🤲
Ayrılık vakti tam
Konunuzu kilitlemiyorum
Yeni konuda açabilirsin burdan da devam edebilirsin canım benim 🥰
Tüyleri kadar sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun dilerim😊🤲🥰
Teşekkür ederim abla inşallah 😊 Babamız çok fena ya tam bir erkek 🤦🏻‍♀️ Yuvalık takmadığım sürece daha bebek olmaz diye düşünüyorum bana yetti bu stres 😂 Çok güzel oldular maşallah 😍
Daldarı ve yavru yeminden başka ne verebilirim. Vitaminleri yavrulara da kullanabilirim değil mi? Ve Badem kafasını hiç dik tutmuyor hep saklanacak yer arıyor en küçük gibi. Bir sıkıntı yoktur değil mi düzelir bir haftaya ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim abla inşallah 😊 Babamız çok fena ya tam bir erkek 🤦🏻‍♀️ Yuvalık takmadığım sürece daha bebek olmaz diye düşünüyorum bana yetti bu stres 😂 Çok güzel oldular maşallah 😍
Daldarı ve yavru yeminden başka ne verebilirim. Vitaminleri yavrulara da kullanabilirim değil mi? Ve Badem kafasını hiç dik tutmuyor hep saklanacak yer arıyor en küçük gibi. Bir sıkıntı yoktur değil mi düzelir bir haftaya ?
Rica ederim ablacığım 🥰Yuvalık takmazsan büyük ihtimalle olmaz, belki 2-3 yumurta olur onları alırsın devamı gelmez😊
Badem kırçıllı olan son fotoğraf değil mi, onun kanataltını tüylerine bakar mısın yeni kapsülleri vardır, boştur, ufak olduğu için yuva da duruyor gibi olur, saklanır başını eyer, tabiki düzelir endişe etme sen 🥰🤲

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye

@Demet bükay
Maşallah çok tatlılar

Şeyma D.

Paylaşımcı
Rica ederim ablacığım 🥰Yuvalık takmazsan büyük ihtimalle olmaz, belki 2-3 yumurta olur onları alırsın devamı gelmez😊
Badem kırçıllı olan son fotoğraf değil mi, onun kanataltını tüylerine bakar mısın yeni kapsülleri vardır, boştur, ufak olduğu için yuva da duruyor gibi olur, saklanır başını eyer, tabiki düzelir endişe etme sen 🥰🤲
Badem dediğim ha bu hanım 😊 O zaman her zamanki düzenimle devam ediyorum mama ve vitaminlere. 🌸

Ekli dosyalar