Her zaman sorabilirsin tabi ki ablacımAbla çok soru soruyorum kusura bakma ama bu çocuğun kursağı saatlerdir böyle uyanmıyor da onları sindirebilecek mi ? @Demet bükay

Her zaman sorabilirsin tabi ki ablacımAbla çok soru soruyorum kusura bakma ama bu çocuğun kursağı saatlerdir böyle uyanmıyor da onları sindirebilecek mi ? @Demet bükay
Ben hiç ellemiyorum o zaman abla uyansın da besleyeyim diye bekliyorum ama o kadar güzel uyuyor ki. Sabah inşallah gün içinde takip eder takviyelerle veririm mamayıOyy çok güzel beslemiş annesi maşallah SüphanAllahsabaha bomboş olur
![]()
Zaten sana danışıyorum abla önceden Şehmus abiydi ama onun artık yoğunluğu çok Allah razı olsun sen yardımcı oluyorsun artık.Her zaman sorabilirsin tabi ki ablacım![]()
Çok teşekkür ederim ablacım, anneciğine selamlar saygılarZaten sana danışıyorum abla önceden Şehmus abiydi ama onun artık yoğunluğu çok Allah razı olsun sen yardımcı oluyorsun artık.Evde anneme de diyorum Demet abla yardım ediyor şöyle söyledi bunu yapmam lazımmış
![]()
Aleyküm selamÇok teşekkür ederim ablacım, anneciğine selamlar saygılar![]()
MerhabaEn büyükten küçüğe 27-26-24 günlük olduk. Cinsiyetleri yavaş yavaş belli oluyor sanki. 2 tanesi erkek 1 tanesi kız gibi geldi. Sizce ?
2.ışık gelmeden paylaşır mısın ablacımEn büyükten küçüğe 27-26-24 günlük olduk. Cinsiyetleri yavaş yavaş belli oluyor sanki. 2 tanesi erkek 1 tanesi kız gibi geldi. Sizce ?
Bana da öyle geldi abla 1 ve 2 numara onlar dedim bunlar erkek ama tam emin olamadım belki değişir diyeMerhaba
1.fotograf 🩵prens
2.fotograf net değil
3. fotoğraf 🩵prens
2.ışık gelmeden paylaşır mısın ablacım
Yemi serp ablacım, darı da koy bekle avcunada yem alabilirsin, üçü birbirini takip eder gelirBana da öyle geldi abla 1 ve 2 numara onlar dedim bunlar erkek ama tam emin olamadım belki değişir diyeBelli olmayanı bir kaç gün daha bekleyeyim o zaman.
Abla 2 gündür bana alışsınlar diye yuvadan alıp yarım saat yanımda tutuyorum. Normal olarak korkup saklanıyorlar. Bugün sofra bezinin altına minderleri koyup onlara alan yaptım. Elimin altına saklanıp sevdiriyorlar ama yine de korkuyorlar. Alıştırmanın başka yöntemi var mı?
3ü de erkek mi🩵Erkek mâşâallâh
Dün görseydin yere oturdum hepsi saklandı kucağımda ben kalktım benim peşimden koşuyorlar. Biri neredeyse diğerleri de onu takip ediyorYemi serp ablacım, darı da koy bekle avcunada yem alabilirsin, üçü birbirini takip eder geliralışırlar zamanla
%100 erkek 🩵maşallah SüphanAllah3ü de erkek miBabaları gibi haylazlar bide çeneleri de ona çekerse yandık
son 2 tanem kaldı biri daha tüylenmedi bile biri de 22 günlük büyümüyor sanki. Cinsiyet için erken diye düşünüyorum ama oda erkek gibi geliyor
![]()
Maşallah çok güzellerDün görseydin yere oturdum hepsi saklandı kucağımda ben kalktım benim peşimden koşuyorlar. Biri neredeyse diğerleri de onu takip ediyor![]()
6 erkek 1 kız 1 tane de bebek annesiyim. Kendimi çok şanslı ve anne gibi hissediyorum%100 erkek 🩵maşallah SüphanAllah
Kalabalık aileleri çok seviyorum6 erkek 1 kız 1 tane de bebek annesiyim. Kendimi çok şanslı ve anne gibi hissediyorumBabamız sohbet etmeyi konuşmayı seviyor. Sultan papağanım konuşmaya ötmeye bayılıyor. Yavrularda konuşmayı öğrenirse annem beni kesin kapıya koyar
Evde cümbüş var
![]()
Abla biz zaten 7 kişiyiz artık 8 de kuşKalabalık aileleri çok seviyorum![]()
Değilsiniz aynıyız biz evde şuan 15 kişiyizAbla biz zaten 7 kişiyiz artık 8 de kuşYeterince kalabalık mıyız sence ?
![]()