• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşlarım 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Zaten sana danışıyorum abla önceden Şehmus abiydi ama onun artık yoğunluğu çok Allah razı olsun sen yardımcı oluyorsun artık. 🥰 Evde anneme de diyorum Demet abla yardım ediyor şöyle söyledi bunu yapmam lazımmış 😅🌸
Çok teşekkür ederim ablacım, anneciğine selamlar saygılar 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
En büyükten küçüğe 27-26-24 günlük olduk. Cinsiyetleri yavaş yavaş belli oluyor sanki. 2 tanesi erkek 1 tanesi kız gibi geldi. Sizce ?
Merhaba
1.fotograf 🩵prens
2.fotograf net değil
3. fotoğraf 🩵prens

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
En büyükten küçüğe 27-26-24 günlük olduk. Cinsiyetleri yavaş yavaş belli oluyor sanki. 2 tanesi erkek 1 tanesi kız gibi geldi. Sizce ?
2.ışık gelmeden paylaşır mısın ablacım

Şeyma D.

Paylaşımcı
Merhaba
1.fotograf 🩵prens
2.fotograf net değil
3. fotoğraf 🩵prens
Bana da öyle geldi abla 1 ve 2 numara onlar dedim bunlar erkek ama tam emin olamadım belki değişir diye 🌸 Belli olmayanı bir kaç gün daha bekleyeyim o zaman. 😊
Abla 2 gündür bana alışsınlar diye yuvadan alıp yarım saat yanımda tutuyorum. Normal olarak korkup saklanıyorlar. Bugün sofra bezinin altına minderleri koyup onlara alan yaptım. Elimin altına saklanıp sevdiriyorlar ama yine de korkuyorlar. Alıştırmanın başka yöntemi var mı?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
🩵Erkek mâşâallâh

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bana da öyle geldi abla 1 ve 2 numara onlar dedim bunlar erkek ama tam emin olamadım belki değişir diye 🌸 Belli olmayanı bir kaç gün daha bekleyeyim o zaman. 😊
Abla 2 gündür bana alışsınlar diye yuvadan alıp yarım saat yanımda tutuyorum. Normal olarak korkup saklanıyorlar. Bugün sofra bezinin altına minderleri koyup onlara alan yaptım. Elimin altına saklanıp sevdiriyorlar ama yine de korkuyorlar. Alıştırmanın başka yöntemi var mı?
Yemi serp ablacım, darı da koy bekle avcunada yem alabilirsin, üçü birbirini takip eder gelir😊alışırlar zamanla

Şeyma D.

Paylaşımcı
🩵Erkek mâşâallâh
3ü de erkek mi 😳 Babaları gibi haylazlar bide çeneleri de ona çekerse yandık 😂😂😂 son 2 tanem kaldı biri daha tüylenmedi bile biri de 22 günlük büyümüyor sanki. Cinsiyet için erken diye düşünüyorum ama oda erkek gibi geliyor 😂

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
3ü de erkek mi 😳 Babaları gibi haylazlar bide çeneleri de ona çekerse yandık 😂😂😂 son 2 tanem kaldı biri daha tüylenmedi bile biri de 22 günlük büyümüyor sanki. Cinsiyet için erken diye düşünüyorum ama oda erkek gibi geliyor 😂
%100 erkek 🩵maşallah SüphanAllah

Şeyma D.

Paylaşımcı
%100 erkek 🩵maşallah SüphanAllah
6 erkek 1 kız 1 tane de bebek annesiyim. Kendimi çok şanslı ve anne gibi hissediyorum 😂😍 Babamız sohbet etmeyi konuşmayı seviyor. Sultan papağanım konuşmaya ötmeye bayılıyor. Yavrularda konuşmayı öğrenirse annem beni kesin kapıya koyar 😂 Evde cümbüş var 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
6 erkek 1 kız 1 tane de bebek annesiyim. Kendimi çok şanslı ve anne gibi hissediyorum 😂😍 Babamız sohbet etmeyi konuşmayı seviyor. Sultan papağanım konuşmaya ötmeye bayılıyor. Yavrularda konuşmayı öğrenirse annem beni kesin kapıya koyar 😂 Evde cümbüş var 🥰
Kalabalık aileleri çok seviyorum 🥰🥰🥰🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla biz zaten 7 kişiyiz artık 8 de kuş 😂 Yeterince kalabalık mıyız sence ? 😂
Değilsiniz aynıyız biz evde şuan 15 kişiyiz🥰
10 kuş 1 kedi 4 aile ferdiyiz😊🥰
Bir ara 44 kuş olduk, çoğaldılar 22 kuş 5-6/yavru herbirinde🤣🤣yaklaşık 90 kişiydik çok mükemmel bir duygu, sonra Şehmus çoğunu aldı benden😔😔🤲😊🥰