• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşlarım 🌸

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Az önce baktım en küçüğü hiç beslememişti diğerlerinde de yok gibiydi. Şırıngayla zorla besledim hiç istemediler. Aç olsalardı açarlardı ağızlarını diye düşünüyorum. Çünkü minik olan saldırıyor mamaya.
Bir resim görebilir miyim. Kursaktan acmı deilmi anlarsınız

Şeyma D.

Paylaşımcı
Bir resim görebilir miyim. Kursaktan acmı deilmi anlarsınız
Açlar dümdüz kursakları babayı koydum yanlarına beslesin diye umurunda değil giriyor yuvalığa geri çıkıyor. Anne desen babayı gördü hemen kuyruk kaldırdı çiftleşmek istiyor. Bu yüzden de çok ilgisi yok bebeklere. Yavrular bağırınca gidiyor bakıyor sonra geri çıkıyor.
Düzeltme yapayım baba şuan besliyor yavruları hepsini besler mi bilmiyorum.

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Açlar dümdüz kursakları babayı koydum yanlarına beslesin diye umurunda değil giriyor yuvalığa geri çıkıyor. Anne desen babayı gördü hemen kuyruk kaldırdı çiftleşmek istiyor. Bu yüzden de çok ilgisi yok bebeklere. Yavrular bağırınca gidiyor bakıyor sonra geri çıkıyor.
Düzeltme yapayım baba şuan besliyor yavruları hepsini besler mi bilmiyorum.
Gözünüz üzerinde olsun beslemezse siz besleyin

Son düzenleme:

Şeyma D.

Paylaşımcı
21 Nisan da doğdu 6. yumurta bu konu onun için açılmıştı anne ilk gün beslemedi sonra beslemeye başladı. 24 Nisanda kardeşi doğdu 7. Ve son yumurta o gelince bununla daha çok ilgilenmeye başladı o doğan bebeğe bakmadı. 5 gün sonra o bebeği kaybettik anne şimdide bununla ilgilenmiyor. Diğer kardeşleri büyüdüler iyice ilk doğan 12 Nisanda doğdu. ( Hepsinin doğum tarihlerini attım ) Bu yüzden yuvaya girip yatmıyor da üstüne. 2 kere o besliyorsa gerisinde ben beslemek zorunda kalıyorum evin içi bebeğin çığlıklarıyla doluyor ama girip de besleyeyim demiyor. Hiç büyümüyor 12 günlük oldu ama sanki yeni doğmuş gibi bu konu da ne yapmam gerekiyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Şeyma D.

Paylaşımcı
Merhaba 😊🌸
Abla nasılsın ? Ne zamandır yoktun merak ettim seni bir şey mi oldu acaba diyip durdum 🥺
Hazır buradayken sana benim yavrucağı sorsam büyümedi hiç prematüre bebek gibi. 21 Nisan da doğdu 16 günlük bugün son hali böyle. Anne pek bakmadı ben beslemek zorunda kaldım. Çok şükür 2 gündür iyi maşallah diyeyim nazar değmesin. Ne olacak bu yavrunun hali ?
@Demet bükay

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 😊🌸
Abla nasılsın ? Ne zamandır yoktun merak ettim seni bir şey mi oldu acaba diyip durdum 🥺
Hazır buradayken sana benim yavrucağı sorsam büyümedi hiç prematüre bebek gibi. 21 Nisan da doğdu 16 günlük bugün son hali böyle. Anne pek bakmadı ben beslemek zorunda kaldım. Çok şükür 2 gündür iyi maşallah diyeyim nazar değmesin. Ne olacak bu yavrunun hali ?
@Demet bükay
Merhaba ablacım, şehir dışına çıkmam gerekti kısa bir seyahatteydim😊
Maşallah SüphanAllah, oda büyür endişe etme ablacım
Güzelce günde 3-4 defa acıktıkça bağırdıkça besle lütfen, mamasına gerwit, entrobac btAmin forte takviyesi yap
Entrobac pirinç kadar,
btAmin forte 2 damla
Gervit-w 1 damla
2 gün ara ile mutlaka ver, hemen serilir, yuvada üşümesin ayırabilirsin, sıcak olmalı bebek🥰🤲

Şeyma D.

Paylaşımcı
Merhaba ablacım, şehir dışına çıkmam gerekti kısa bir seyahatteydim😊
Maşallah SüphanAllah, oda büyür endişe etme ablacım
Güzelce günde 3-4 defa acıktıkça bağırdıkça besle lütfen, mamasına gerwit, entrobac btAmin forte takviyesi yap
Entrobac pirinç kadar,
btAmin forte 2 damla
Gervit-w 1 damla
2 gün ara ile mutlaka ver, hemen serilir, yuvada üşümesin ayırabilirsin, sıcak olmalı bebek🥰🤲
Anladım abla iyi olda 😊
Annesi maşallah diyeyim binlerce kez iki gündür güzel besliyor ben dayanamayıp alıp ek yapıyorum ama çok da ihtiyacı olmuyor. Diğerleri çok büyüdü anne bebeğe bakmaya başladı sanırım.
Diğerleri demişken yavaş yavaş dal darı vereyim mi onlara ?

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Anladım abla iyi olda 😊
Annesi maşallah diyeyim binlerce kez iki gündür güzel besliyor ben dayanamayıp alıp ek yapıyorum ama çok da ihtiyacı olmuyor. Diğerleri çok büyüdü anne bebeğe bakmaya başladı sanırım.
Önlerine dal darı koyun yuvanın içine kaç günlük oldular

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Anladım abla iyi olda 😊
Ablacım henüz yiyemezler daha 1 haftaları var, darının kuru uçları batabilir, bebeğe zarar verebilir, ek veriyorsan mamaya takviye kat ablacım minnoş büyüsün bağışıklık düşmesin😊🤲

Şeyma D.

Paylaşımcı
Rica ederim, sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun inşallah 🥰🤲
Amin inşallah 🥰
Bu arada abla mamam bitti A21 sipariş verdim kargoda sorun oldu gecikti o yüzden petshopdan 75g kadar almak zorunda kaldım. Sonra da siparişim geldi 250g da o. Bunlar bozulmaz değil mi hemen ? Büyük kuşlarda da kullanabilir miyim ayrıca ?

Ekli dosyalar

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Amin inşallah 🥰
Bu arada abla mamam bitti A21 sipariş verdim kargoda sorun oldu gecikti o yüzden petshopdan 75g kadar almak zorunda kaldım. Sonra da siparişim geldi 250g da o. Bunlar bozulmaz değil mi hemen ? Büyük kuşlarda da kullanabilir miyim ayrıca ?
Bozulmaz hemen büyük kuş hasta olunca kullanabilir sın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Amin inşallah 🥰
Kullanabilirsin ablacım, kapağı sıkıca kapat serin yerde muhafaza et, takviyelerle verebilirsin😊🤲