T Timnes Yeni Üye Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 47 Tepkime puanı 29 Puanları 18 25 Mar 2021 #1 Erkek muhabbet kuşum var yanına 15 gün önce dişi aldım kavga yok anlasiyolar birbirlerine kusma kaşıma yuvaya girip çıkma var yuvadan dışarı çöp atma var sadece erkek akşam lari yuvaya giriyor çıkmıyor nedenini anlamadım onun dışında herşey normal Like
Erkek muhabbet kuşum var yanına 15 gün önce dişi aldım kavga yok anlasiyolar birbirlerine kusma kaşıma yuvaya girip çıkma var yuvadan dışarı çöp atma var sadece erkek akşam lari yuvaya giriyor çıkmıyor nedenini anlamadım onun dışında herşey normal Like
Ufuk Yalçın Müdavim Emektar Üye Katılım 2 Eyl 2018 Mesajlar 454 Tepkime puanı 564 Puanları 93 Yaş 37 25 Mar 2021 #2 Dişiyi yuva çekmek istiyor olabilir, yada evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor, siz bir video atın her ihtimale karşı.
Dişiyi yuva çekmek istiyor olabilir, yada evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor, siz bir video atın her ihtimale karşı.
T Timnes Yeni Üye Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 47 Tepkime puanı 29 Puanları 18 25 Mar 2021 #3 Sarı dişi diye aldım diyeride erkek