Karışmayın zaten talasin büyük bir kısmını atıyor kendi yuvası sonuçta istediği gibi yapıyor benim kusumda öyle 4 ile 8 arasında yumurta yapıyorlar ama nerde duracağı belli değil benim söyleyeceklerim bu kadar burda bir sürü deneyimli hocalarım var inşallah onlarda gerekli uyarıları yaparlar sağlıklı yavrulariniz olur inşallah
Vallahi ya şimdi şunu dicektim asıl bu kafesteler şuan 3 tane yumurtladı limonum ayırsam birşey olur mu hani böyle karşı eşler birbirinede kur yapıyor kavga oluyor arada tel olmasına rağmen
hiç bir şekilde talaş ilave etme eğer bunu yaparsan yumurtalara zarar verir kuşlar müdahale edilmeyi bu konuda hiç sevmiyor maalesef ve sürekli yuvalığı kontrol altına almamaya çalış yumurtalar konusunda kuşlar hassas ve yumurtaları kırma ihtimalleri de yüksek olur
hiç bir şekilde talaş ilave etme eğer bunu yaparsan yumurtalara zarar verir kuşlar müdahale edilmeyi bu konuda hiç sevmiyor maalesef ve sürekli yuvalığı kontrol altına almamaya çalış yumurtalar konusunda kuşlar hassas ve yumurtaları kırma ihtimalleri de yüksek olur