• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım yumurtladı

AkifLm

Paylaşımcı
Merhabalar sonunda kuşlar yumurtladı bugun fark ettim 2 tane görünürde ama yuvalıktaki birçok talaşı atmış anne resmen ne yapmalıyım

Merhabalar sonunda kuşlar yumurtladı bugun fark ettim 2 tane görünürde ama yuvalıktaki birçok talaşı atmış anne resmen ne yapmalıyım
Karışmayın zaten talasin büyük bir kısmını atıyor kendi yuvası sonuçta istediği gibi yapıyor benim kusumda öyle 4 ile 8 arasında yumurta yapıyorlar ama nerde duracağı belli değil benim söyleyeceklerim bu kadar burda bir sürü deneyimli hocalarım var inşallah onlarda gerekli uyarıları yaparlar sağlıklı yavrulariniz olur inşallah

levocan

Aktif Üye
Bugünde benim çiftin biri yumurtladi valla ben yuvanın altına bişey koymuyorum talasdi kedi kumuydu yavrular çıkınca koyacağım sizce doğrumu

AkifLm

Paylaşımcı
Hayirli olsun kardeşim 🤲sonunda oldu
Vallahi ya şimdi şunu dicektim asıl bu kafesteler şuan 3 tane yumurtladı limonum ayırsam birşey olur mu hani böyle karşı eşler birbirinede kur yapıyor kavga oluyor arada tel olmasına rağmen

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Daha önce de demiştik ayırın 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çiftleşme oldu değil mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamam döl kalitesi için çiftleşme devam eder eğer erkek dişiyi dövmüyorsa kalsın, öbür kuşlarla sorunu varsa da başka kafeslere ayırın 🙏

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
hiç bir şekilde talaş ilave etme eğer bunu yaparsan yumurtalara zarar verir kuşlar müdahale edilmeyi bu konuda hiç sevmiyor maalesef 😂😂 ve sürekli yuvalığı kontrol altına almamaya çalış yumurtalar konusunda kuşlar hassas ve yumurtaları kırma ihtimalleri de yüksek olur

AkifLm

Paylaşımcı
hiç bir şekilde talaş ilave etme eğer bunu yaparsan yumurtalara zarar verir kuşlar müdahale edilmeyi bu konuda hiç sevmiyor maalesef 😂😂 ve sürekli yuvalığı kontrol altına almamaya çalış yumurtalar konusunda kuşlar hassas ve yumurtaları kırma ihtimalleri de yüksek olur
Ben yumurtlayan çiftimi daha büyük bir kafese ayırmayı düşünüyorum bi problem olur mu

Üst Alt