• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşlarım Yemi Atıyorlar

erenn

Paylaşımcı
Muhabbet kuşlarım hangisi yapıyor bilmiyorum ama akıllı yemliğe yem dolduruyorum ağzına kadar 1 gün sonea bi bakıyorım 1 tarafı boşalmış bile. Normalde ikisi hızlı yiyor ama bu imkansızdı bi baktım normal kırılmamış yemler akıllı yemliğin kabuk bölümünde aşağıda ağzına kadar dolmuş bunu neden yapıyorlar

erenn

Paylaşımcı
Muhabbet kuşlarım hangisi yapıyor bilmiyorum ama akıllı yemliğe yem dolduruyorum ağzına kadar 1 gün sonea bi bakıyorım 1 tarafı boşalmış bile. Normalde ikisi hızlı yiyor ama bu imkansızdı bi baktım normal kırılmamış yemler akıllı yemliğin kabuk bölümünde aşağıda ağzına kadar dolmuş bunu neden yapıyorlar
Normal kabuktan var ama %80 i kırılmamış yem

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Sinirli dişiler yapıyor 😂 kimbilir ne dediği olmadı da o hareketi yapıyor 🤪 içten yemlik veya yerden yemlik kullanabilirsiniz 👍

erenn

Paylaşımcı

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Zaten yuvalık var sabah akşam yuvalıkta tıkır tıkır zaten kendisi. Kuyrukta düşük bide çok kalamar kemiği yiyor
Dişi yumurta yapmaya başlayıp yuvada yapana kadar bunu maalesef çekeceksiniz. Yere toprak sütlaç kabına koyun yemleri bu süre zarfında ve kabukları süpürge ile çekerseniz iyi olur. Ev yapımı yem üfleme aperatı konumu bir incelemenizi öneririm;