• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşlarım semizotu yedi

ela10588

Yeni Üye
Bugün sabah annem semizotu almış kuşlarım istedi bende verdim bu arada sultan papağanı
Fazla yediler birkaç saatir kafesten çıkarmıştım şuan uykuları var gibi acaba semizotun dan mı lütfen yardım edin internete göre az verilmeli çok yediler ne yapmalıyım 😫

Son düzenleme:

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba semiz otunun zararı olmaz fakat her şeyin fazlası da zarardır tabiki de 😊 iyice yıkadınız mı ve iyice de kurulamaniz gerekiyor. Fazla yemesi dışkıya yansır. İshal olur, sulu dışkılar. Uykusunun olmasını semiz otuna bağlamıyorum ben. Temiz beyaz peçeteye yada beyaz kağıda güncel birkaç birikmiş dışkı fotosu atar mısınız. Aynı zamanda da streamable.com üzerinden net olacak şekilde kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Son olarak yazı stilinizi düzenlerseniz iyi olur 😊🖐🏻

ela10588

Yeni Üye
Merhaba semiz otunun zararı olmaz fakat her şeyin fazlası da zarardır tabiki de 😊 iyice yıkadınız mı ve iyice de kurulamaniz gerekiyor. Fazla yemesi dışkıya yansır. İshal olur, sulu dışkılar. Uykusunun olmasını semiz otuna bağlamıyorum ben. Temiz beyaz peçeteye yada beyaz kağıda güncel birkaç birikmiş dışkı fotosu atar mısınız. Aynı zamanda da streamable.com üzerinden net olacak şekilde kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Son olarak yazı stilinizi düzenlerseniz iyi olur 😊🖐🏻
Tama şuan daha iyiler yazı stili olarak renk mi

Üst Alt