• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Kuşlar kizginlasmis mi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla diyorum ya o kafese dişiyi ayırdım idareten kuşları ayır dediniz benimde elimde başka kafes yok bende buna koydum yazdım erkeginki passis dişinin ki idaretenlik onunki paslı diye salı günü diğer kafese Atacan erkeğin yanına
Tm o zaman olur 😊 o paslı yerlere bant yapıştırabilirsin yemesinler ilerde tekrar kullanırsan zarar gelmesin😊👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dişiyi arkadaşımdan aldım oda 7 8 aylık dedi bilmiyorum onu
Şimdi senin erkekte durum fotoğraf itibariyle biraz karışık, fotoğraflarda netlik ışık farklı tam da emin olamıyorum
Dişi dişiye de kur yapabilir
Yarın net bir fotoğraf paylaşır mısın şüpheliyim biraz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Benim yorumum kuşun ceresi maviye dönmeyen mutasyonlu bir erkek.

Furkan82828282

Müdavim
Benim yorumum kuşun ceresi maviye dönmeyen mutasyonlu bir erkek.
Abla çünkü benim kendi kuşum benim kendi üretimim kardeşim kuşlara bayılıyor o ayırdı onun kusuydu eline alistirdi oynuyordu baktım oyuncaklara kur yapıyor oyuncaklarla eslesmeye çalışıyordu o yüzden arkadaşım erkek istedi onun disisiyle benim diğer erkeği takasladik yani bence kızgın çünkü oyuncaklara kur yapıyordu ayırmadan öncede dişiye yaklaşıyordu o gagalı yordu inşallah sağlıklı bol yavrular alırım Allah'ın izniyle

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Abla çünkü benim kendi kuşum benim kendi üretimim kardeşim kuşlara bayılıyor o ayırdı onun kusuydu eline alistirdi oynuyordu baktım oyuncaklara kur yapıyor oyuncaklarla eslesmeye çalışıyordu o yüzden arkadaşım erkek istedi onun disisiyle takasladik yani bence kızgın çünkü oyuncaklara kur yapıyordu ayırmadan öncede dişiye yaklaşıyordu o gagalı yordu inşallah sağlıklı bol yavrular alırım Allah'ın izniyle
Kur yapmaya aldanmayın. Dişiler de kur yapar Demet ablanın dediği gibi. Ama ben erkek diyorum. Sağlıklı yavrular alırsınız inşallah 🌸

Furkan82828282

Müdavim
Kur yapmaya aldanmayın. Dişiler de kur yapar Demet ablanın dediği gibi. Ama ben erkek diyorum. Sağlıklı yavrular alırsınız inşallah 🌸
Abla ekstra konu açmak istemiyorum birde yuvaya ilgisi artması için kapısına dal darı koysam icinede koysam kuş orayı yem yemek için bir yer mi düşünür yoksa iyi mi olur

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Kuşları birleştirip zamana bırakın bence. Yuvaya ilgi zaten zamanla kendiliğinden oluşuyor iç güdüsel birdurum yani. Havuç verebilirsiniz erkeğede . Benimde mutasyonlu muhabbetim var erkek kızıştığında herhangi bir renk değişimi olduğunu fark etmedim çeresi herzaman aynı renkte

Son düzenleme:

Furkan82828282

Müdavim
Kuşları birleştirip zamana bırakın bence. Yuvaya ilgi zaten zamanla kendiliğinden oluşuyor iç güdüsel birdurum yani. Havuç verebilirsiniz erkeğede . Benimde mutasyonlu muhabbetim var erkek kızıştığında herhangi bir renk değişimi olduğunu fark etmedim çeresi herzaman aynı renkte
Abla bende attım zaten biraz daha yaklaşıyorlar ama tüyde olabilir dışı çünkü dün elimden kaçtı tüy döküldü baya erkeğin kapsülleri hiç acilmadu 1 aydır böyle belkide

Ekli dosyalar

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Abla bende attım zaten biraz daha yaklaşıyorlar ama tüyde olabilir dışı çünkü dün elimden kaçtı tüy döküldü baya erkeğin kapsülleri hiç acilmadu 1 aydır böyle belkide
Kapsüllerin patlaması bazen zaman alabiliyor . BT amin Forte verebilirsiniz haftada 2 defa

Üst Alt