Valla benim hafta kavramım yok. İşten eve geldiğim gibi daha üstümü başımı değişmeden Pamuk u salıyorum evde olduğum müddetçe her gün. Ben evde ozgurken onun kafeste kapalı kalması gönlüm razı olmuyor. Evde yoksam kafeste
Valla benim hafta kavramım yok. İşten eve geldiğim gibi daha üstümü başımı değişmeden Pamuk u salıyorum evde olduğum müddetçe her gün. Ben evde ozgurken onun kafeste kapalı kalması gönlüm razı olmuyor. Evde yoksam kafeste
Ben de eğer evdeysem onlarda hep dışarıda takılıyorlar asla kisitlamiyorum,kafes üzerine de ilaveten yem su vs koyuyorum ve bence ne kadar ozgurlerse okadar mutlular
Uçmaları kendilerini özgür ve mutlu hissetmelerini sağlar aynı zamanda yağlanma gibi sorunlarıda ortadan kaldırır. Her şeyden öte bu onların doğası ve özgürlük hakkı. Elinizden geldikçe demek doğru olmaz. Uçması için zaman ayırma taraftarıyım. Mümkünse de kafesin üstüne T tünek yerleştirin. Uçmasa bile orada olması iyi hissettirecektir.
Ben de eğer evdeysem onlarda hep dışarıda takılıyorlar asla kisitlamiyorum,kafes üzerine de ilaveten yem su vs koyuyorum ve bence ne kadar ozgurlerse okadar mutlular
Katılıyorum bende sabah kalkar kalmaz çıkmalarına izin veririm aslında ben oğluma belli saatlerde girip çıkması için eğitim vermiştim uyuyordu ama kızım oğlumu çok değiştirdi artık saatlere uymuyor kendisi istediklerinde girip çıkıyorlar şuan