• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlar haftada kaç kez salınmalı?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Başlıkta da belirttiğim gibi muhabbet kuşları haftada kaç kez salınmalıdır? Teşekkürler.

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
En azından haftada 3 kere salmak en iyisi 1 saat civarı.

Mert.

Eski Forumcu
Hergun 1 saat daha iyi olur bence haftada az bence

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Valla benim hafta kavramım yok. İşten eve geldiğim gibi daha üstümü başımı değişmeden Pamuk u salıyorum 🙂 evde olduğum müddetçe her gün. Ben evde ozgurken onun kafeste kapalı kalması gönlüm razı olmuyor. Evde yoksam kafeste 🙂🖐🏻

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Valla benim hafta kavramım yok. İşten eve geldiğim gibi daha üstümü başımı değişmeden Pamuk u salıyorum 🙂 evde olduğum müddetçe her gün. Ben evde ozgurken onun kafeste kapalı kalması gönlüm razı olmuyor. Evde yoksam kafeste 🙂🖐🏻
Zaten durmuyorlar ki bizi gördüler mi tirmaniyorlar

Limonbey33

Tutkulu
Ben de eğer evdeysem onlarda hep dışarıda takılıyorlar asla kisitlamiyorum,kafes üzerine de ilaveten yem su vs koyuyorum ve bence ne kadar ozgurlerse okadar mutlular☺

bzdmsamet

Aktif Üye
Başlıkta da belirttiğim gibi muhabbet kuşları haftada kaç kez salınmalıdır? Teşekkürler.
Uçmaları kendilerini özgür ve mutlu hissetmelerini sağlar aynı zamanda yağlanma gibi sorunlarıda ortadan kaldırır. Her şeyden öte bu onların doğası ve özgürlük hakkı. Elinizden geldikçe demek doğru olmaz. Uçması için zaman ayırma taraftarıyım. Mümkünse de kafesin üstüne T tünek yerleştirin. Uçmasa bile orada olması iyi hissettirecektir.

Melisa41

Tutkulu
Ben de eğer evdeysem onlarda hep dışarıda takılıyorlar asla kisitlamiyorum,kafes üzerine de ilaveten yem su vs koyuyorum ve bence ne kadar ozgurlerse okadar mutlular☺
Katılıyorum bende sabah kalkar kalmaz çıkmalarına izin veririm aslında ben oğluma belli saatlerde girip çıkması için eğitim vermiştim uyuyordu ama kızım oğlumu çok değiştirdi artık saatlere uymuyor kendisi 😂 istediklerinde girip çıkıyorlar şuan