• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlar eş değiştirir mi

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Biraz garip olacak ama Aşk-ı Memnu'nun kuşlar versiyonunu yaşıyoruz. Çok önceki konularda çift kuslarimin dolabın üstünde olduğunu ancak depremden dolayı indirdiğimi söylemiştim. Tek erkek kuşum merdiveni ile sürekli ses yapıyordu önceden oyun oynadığını düşünüyordum ama sonradan dişi kuş için yapabileceğini fark ettim. Bu sıralar dişi yavruları besledikten sonra sürekli tek erkek kuşuma bakmaya gidiyor ve kendi eşi ile çok şiddetli kavgaları oluyor hatta erkeği ayırmayı düşünüyorum çünkü baya büyük kavga ediyorlar. Yavruları beslemek için birbirlerine yem kusuyorlar ama onun dışında sürekli kavga ediyorlar acaba dişi kuş tek erkek kuştan mi hoşlandı? Muhabbet kuşları eş değiştirir mi?

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Muhabbet kuşları tek eşli değildir kavga kanlı olmadığı sürece tehlike arz etmez yavrular kaç tane?

vsahin

Yeni Üye
Hep bu diziler yüzünden oluyor kuşlarınızı televizyon yakınına koymayın.
(up olsun bilen biri cevaplasın :)

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşları tek eşli değildir kavga kanlı olmadığı sürece tehlike arz etmez yavrular kaç tane?
Ben okuldayken kanlı kavga etmelerinden korkuyorum çünkü annem falan anlamaz kuşları ayıramaz. Yavrular 4 tane en büyüğü 25 günlük

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Benim kuşlarımda şu anlık tek eşli. Boncuk'un gözbebeği Fıstık. Başka bir dişiden yavrusu olsada salmaya başladıktan sonra ilk eşine olan sevgisi kaldığı yerden devam ediyor ama bu diğer dişilere de gidip kur yapmasına engel olmuyor. Giden çapkınlığını yapar sonra geri Fıstık'a gelir. 🤣

Eş değiştirmeleri zamanla olur bence. Zira bir sürü kuş aynı ortamda. :)

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Benim kuşlarımda şu anlık tek eşli. Boncuk'un gözbebeği Fıstık. Başka bir dişiden yavrusu olsada salmaya başladıktan sonra ilk eşine olan sevgisi kaldığı yerden devam ediyor ama bu diğer dişilere de gidip kur yapmasına engel olmuyor. Giden çapkınlığını yapar sonra geri Fıstık'a gelir. 🤣

Eş değiştirmeleri zamanla olur bence. Zira bir sürü kuş aynı ortamda. :)
Valla dişi kuşum boncuk, tek kuşum mavişe gönlünü kaptırdı gibi kendi eşi çıtırla şiddetli geçimsizlik başladı 😂 ancak hâlâ devam eden kuluçka var ve boncuğu dinlendirecegim o nedenle sanırım erkekleri ondan uzak tutacağım çünkü kendi eşi de çiftleşmek istiyor daha kuluçka bitmeden istekleri başladı sürekli kavga ediyorlar 😂🥹

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Valla dişi kuşum boncuk, tek kuşum mavişe gönlünü kaptırdı gibi kendi eşi çıtırla şiddetli geçimsizlik başladı 😂 ancak hâlâ devam eden kuluçka var ve boncuğu dinlendirecegim o nedenle sanırım erkekleri ondan uzak tutacağım çünkü kendi eşi de çiftleşmek istiyor daha kuluçka bitmeden istekleri başladı sürekli kavga ediyorlar 😂🥹
Bu iş cidden aşk-ı memnu kuş versiyonuna dönmeye başladı 😂

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşlar biraz daha çoğalsın bir, o zaman aşkı memnu yanında bol bol aşk üçgeni dörtgeni de olacaktır. 🤭