redamansy
Aktif Üye
- Kullanılan İlaç
- Entrobac gerwitw
Arkadaşım muhabbet kuşunu bakamadığı için bana verdi. Travması var evcil değil herşeyden çok korkuyor. Kuş uçamıyor. Yetersiz beslenmekten Çok küçük kalmış. Nefes alırken tık tık ses geliyor ve titriyor. Kendisini kabartıp silkeleniyor. Yem yemesinde bi sıkıntı yok. Yem yiyor su içiyor. Kendini hep kabartıp silkeliyor. Nefes almada zorluk çekiyor gibi Tık tık ses yapıyor. Vikleyerek nefes alıyor sanki. Eski evinde kafesinde kalamar kemiği yokmuş ve hep kafes pisti. İlgilenmiyorlardı. Suyunu haftada 1 değiştiriyolardı. Meyve sebze yememiş hayatında. Kuşun travması var. Çok korkutmuşlar. Şuan kafesinde kalamar kemiği, gerwitw içeren su. Kuş kömürü. Yeminin içinde muhabbet kuşu yemi iç yulaf versele laganın yabani tohumu, aspur ve üzerine de Entrobac serptim. Gaga taşı var okaliptüs yaprağı koydum ve dal darı ekledim. Elimde olan ilaçları fotoğrafa ekliyorum. Zeolit tozuna kadar var ve röhnfried sağlık seti aldım. Kuştat organik kuş toprağı var. Ne yapacağım iyileşmesi için videoları ekliyorum.