• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş hasta olabilir mi

Cxcx

Paylaşımcı
Hastalık Belirtileri
Dışkı, kusma, az hareketlilik, sıcakta uyuma
Merhaba, Antalya da yaşıyorum sıcaklarla ilgili anlayamıyorum dışkısı değişti ek besinde vermiyorum yemini yiyor, bugün vitamin kattım suyuna aminosol ama zaten vitamin katmasamda bu tipte aynı dışkı değişmedi aminosol sonrası, sıcakta daha hareketsiz, klimayı açtığımızda daha iyi, dışkısı normal mi hasta mı fikir verirseniz çok sevinirim, birde dün kafesine koyduktan sonra masanın üstünde dışkı gibi olmuştu sanırım kusmuş ilk resim onu koyacağım cam masa üstünde. Diğerleri dışkı fotoğrafı olacak.

Cxcx

Paylaşımcı
Klimalı odada olmaması daha iyi olur aslında kuşlar hava akımlarına karsi çok dayanıksızlar iştah enerji nasıl
aşırı sıcak klimayı açmadığımızda ağzını ve kanatlarını açıp nefes almaya çalışıyor, hareketsizleşiyor, uyukluyor. klimayı açınca hareketleniyor, iştah aynı maşallah ama bu sıcaklardan önce böyle değildi dışkı ne bu renkti ne bu şekildi.

Cxcx

Paylaşımcı
sürekli sprey ile ıslatıyoruz klima açık değilken ama onunda etkisi 10 dk bile sürmüyor sıcaklar çok fena

Cxcx

Paylaşımcı
Klimalı odada olmaması daha iyi olur aslında kuşlar hava akımlarına karsi çok dayanıksızlar iştah enerji nasıl
birde bizde klimayı 26 derecede açıyoruz sadece sıcaklığı kırdırmak için soğuk yapmıyoruz havayı

Cxcx

Paylaşımcı
Klima yerine banyo yaptirabilirsiniz. Ya da fıs fıs yöntemi. Yeşillik, salatalık az miktarda yulaf serinlemesine yardımcı olabilir
dışkısı normal mi Hastalık belirtisi var mı, klimadan mı kaynaklıdır diyorsunuz

Cxcx

Paylaşımcı
Enfeksiyon görünmüyor bana göre dışkıda muhtemelen ya rüzgar çarpıyor ya da sıcak sebebiyle çok su tüketiyor
anladım çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah tüm canlılara şifa versin

Üst Alt