Merhaba. Muhabbet kuşu var yavru sürekli uçarak kaçıyor alıştırmak için kaç kanatını kesmek lazım ve uçlarından mı almak lazım canı yanmaması için. Güvercinlerde olduğu gibi normal bir şey gibi mi bu?
bunu desteklemiyorum , yavru kuşu kendinize alıştıramıyorsanız o sabır yoksa beslemeyin bence hocam, kafesindeyken Yanina oturun yem vs uzatın bu daha etkili olur
Yeterince ilgi gösterince alışacaktır. Kanadını kesip size alışacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz sadece size muhtaç olduğu için yakınlaşır. Gerçek sevgi istiyorsanız sabırla bol bol ilgi. Adeta küçük bir bebek gibi düşünün ilgilendikçe konuşmaya başlar değil mi? Can dostunuzla mutluluklar diliyorum.
Merhaba. Muhabbet kuşu var yavru sürekli uçarak kaçıyor alıştırmak için kaç kanatını kesmek lazım ve uçlarından mı almak lazım canı yanmaması için. Güvercinlerde olduğu gibi normal bir şey gibi mi bu?
Merhaba güvercin değil ki bu kanadını kesip yatırasın kuşu. Muhabbetin kanadı kesilmez ya yavruluktan alıstırıcaksın kendine alışmıyorsa da eş alıp kendi hayatına bırakıcaksın.
Merhaba güvercin değil ki bu kanadını kesip yatırasın kuşu. Muhabbetin kanadı kesilmez ya yavruluktan alıstırıcaksın kendine alışmıyorsa da eş alıp kendi hayatına bırakıcaksın.
Tavsiye edilmiyor ama zaten siz de kesemezsiniz. Kolay iş değil kuş ömür boyu sakat kalabilir. Veya hatalı kesimden kan kaybından kuş da ölebilir.
Başka kuş varsa yavruyu diğer kuşlardan ayrı odaya alıp deneyin. Kalabalık olduğu için ilgi göstermiyordur. İnternette çeşitli yavru eğitim videoları da var. Sabırla denemeniz lazım.