• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş alıştırma 8 ay oldu avcuma gelmiyor

Ard3801ar

Yeni Üye
Merhaba 9 aylık olan 8 aydır benimle birlikte olan dişi bir kuşum var bana arkadaş olmasini iyi gecinmemizi istiyorum ama hala avcuma gelmiyor sevmek istiyorum sevemiyorum evde kendimden fazla onla ilgilenirim her zaman açıktır her zaman konusur oynarim ilgilenirim elimden herşeyi yer elime gelir omzuma konar sadece tek sıkıntısı her şeyi kemiriyor ben bu kuşu avcuma nasıl alistirabilirim boynunu nasıl sevebilirim 8 ay oldu hala bana yüzde 60 güveniyor bazen elimden kaçıyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Dişiler erkeklere oranla maalesef daha zorlar. Karakter meselesi de var tabi. Örneğin 10 yıl önceki dişi kuşum 10 12 kelime konuşabiliyordu ve aşırı uysaldı. Siz yinede ilginizi eksik etmeyin.

Ard3801ar

Yeni Üye
Dişiler erkeklere oranla maalesef daha zorlar. Karakter meselesi de var tabi. Örneğin 10 yıl önceki dişi kuşum 10 12 kelime konuşabiliyordu ve aşırı uysaldı. Siz yinede ilginizi eksik etmeyin.
Asla etmiyorum ama artık sıkılmaya başladım önceki dişi kuşum 6 7 ayda avcuma gelebiliyordu ama öldü onu çok özledim keşke buda gelse artık

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba 9 aylık olan 8 aydır benimle birlikte olan dişi bir kuşum var bana arkadaş olmasini iyi gecinmemizi istiyorum ama hala avcuma gelmiyor sevmek istiyorum sevemiyorum evde kendimden fazla onla ilgilenirim her zaman açıktır her zaman konusur oynarim ilgilenirim elimden herşeyi yer elime gelir omzuma konar sadece tek sıkıntısı her şeyi kemiriyor ben bu kuşu avcuma nasıl alistirabilirim boynunu nasıl sevebilirim 8 ay oldu hala bana yüzde 60 güveniyor bazen elimden kaçıyor
Karakter meselesi her kuşun karakteri aynı değil. Onu bence öyle kabul edin. Artık kısmen daha sır elinize gelmesi.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Evimizdeki dişi kuşta öyle. Bence dişi olması ile alakalı.