• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kursak mantarı

Mavis555

Aktif Üye
Muhabbet kuşum kursak mantarı hastalığına yakalanmıştı gerekli olan tedavileri yaptım geçip geçmediğini nasil anlayabilirim

Mavis555

Aktif Üye
Dışkılara bakarsak düzelmemiş. Hangi ilaçları kullandınız nekadar kullandınız ve mantar teşhisini kim koydu
Fakültede röntgen diski tahlili falan yapmışlardı ilaç verdiler ise yaramadı bende forumda sordum forumdaki hocaların dediği tedavileri yaptım

Mavis555

Aktif Üye
BT amin verme E50 verme hexenbier usnegano avidress sedachol denenebilir ama çözüm olur mu bilemiyorum üstadlar yorum yapacaktır
Peki teşekkür ederim kuşum kursak mantarı olmadan önce çok konuşurdu sabahları bizi uyandirirdi yani o kadar şimdi sadece ötüyo öpücük atıyor arada konuşmayı mi unuttu anlamadim daha konuşurmuki

Murat Halisdemir

Müdavim
1 avidres
2 usne gano
3 hexenbier
Karışımı yap
1 damla hepsinden 50ml su yeterli olcaktır

ishal düzelcektir gözlem yap

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kusta şuan kusma ağızda kötü koku varmı. İlacı ne ölçekte ne süre kullandiniz

Mavis555

Aktif Üye
Kusta şuan kusma ağızda kötü koku varmı. İlacı ne ölçekte ne süre kullandiniz
Kusma yok ama ağzında bir şey var gibi şapurdatiyor çeyrek suluga bir mercimek tanesi fungi koydum 7 gün sonra 3 gün entrobac koydum aynı miktarda şimdi suyunda gervit var

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sindirimsel bir problem var kusta belliki. Veteriner mantar dışında bağırsakta problem olduğunu da demişti sanirim