• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kursak mantarı

Nazlı kız

Yeni Üye
Merhaba dişi 1,5 yaşında muhabbet kuşum güzel kızım pamuk kursak mantarı hastalığına yakalandı ve gezmediğimiz veteriner kalmadı asla iyileşmiyor hatta daha kötüye gidiyordu durumu bir hocamın tavsiyesiyle sehmuz beyle tanıştık kendisine durumu anlattım videolar gönderdim ve hiçbir veterinerin teşhis koyamadığı evladıma şehmuz bey tanı koydu kursak mantarı olmuştu,yönlendirdi ilaçlarını aldık ve tedaviye başladık hergün bizzat ilgilendi durumuyla 5 gün boyunca triflucan şurup sabah 1 akşam 1 damla ağızdan verdim yem yemediği için elle besleme yapmam gerekti yine sehmuz bey evime yakın konumda bir yere yönlendirdi sağolsun arkadaşlar hergün elle besleme yaptılar ve 3. Günün sonuna doğru o hiç ötmeyen halsiz sürekli kusan kız gitti yerine neşeli kızım geldi dal darı yemeye başladı şuan 7 gündeyiz tedavimiz 5. Günde sonlandırdık şuan çok iyi durumu ve hepsi Şehmuz beyin Engin bilgileri ve tecrübeleri sayesinde iyi ki iyi insanlar varlar 🙏🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Maşallah kızınızin iyi olduğuna çok sevindim inanın bizler sadece bilgi veriyoruz bütün olay sizde eğer ilgilenip doğru şekilde yaparsanız iyi sonuç verir ayrıca şunu da belirtmek isterim ki sevgi çok önemli bunu bu canlılar anlıyor ve hissederler sizin onunla ilgilendiğinizi hissedip tekrar hayata tutundu 😊 iyiki sizler de varsınız bizimle kalın ailemize hoşgeldiniz Büşra hanım 🙏

Nazlı kız

Yeni Üye
Hoş buldum efendim böylesine güzel ve yararlı içeriklerin ve ailenin içerisinde olmak benim için gurur verici 🙏 İlgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederim kızım bugün yanımda ise sizin sayenizde iyi ki varsınız 🙏🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

Nazlı kız

Yeni Üye
Tabi üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim, Muşluyum İstanbulda oturuyorum aynı zamanda kimyagerim çalışıyorum pamuk adında bi kızım var pamuğun rahatsızlığı vesilesiyle şehmuz beyle ve platformla tanışma imkanı buldum burada olduğum için şanslıyım 🥰🥰🙏

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İyileştiğine çok sevindim. :)

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Böyle dueumlar görünce dahada seviniyoruz yapılan işin ne kadar kıymetli olduğunu anlıyoruz geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah bir daha böylesi durumlarla tekrar karşılaşmaz

Nazlı kız

Yeni Üye
Hoş buldum teşekkür ederim 🙏 bir sürü veteriner gezdik ama hiçbiri bişey anlamadılar
Şehmus bey görür görmez teşhis koydu tedaviye başladık 4 günde iyileşti kızım 🥰🥰

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Şehmus'un bu işten iyi anladığından hemfikiriz ama veterinerin kursak mantarı karşısında çözüm bulamaması düşündürücü. Galiba kanatlı uzmanı olmayan bu konularda zayıf kalıyor.

Nazlı kız

Yeni Üye
Kanatlı uzmanı çok zor bulunuyor zaten aradığım heryer evet kanatlı uzmanımız var diyor gidiyoruz antibiyotik veriyor, ben kanatlı uzmanı olduklarını düşünmüyorum açıkçası işe ticari gözle bakıyorlar

Üst Alt