• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kursak mantarı

Hastalık Belirtileri
Arkadaşlar kuşumun kursagı şişmiş bu başlı başına kursak mantarı belirtisi mi ben anlayamadım yemini yiyor suyunu içiyor dışkısı normal ögürme hareketi yapıyor ama kusma falan yok amanınn çok korkuyorum aglıycam

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Gecmis olsun. Kuşun temiz bir kagida ya da peçeteye yeni yapilmis dışkısını ve tunekte dururkenki videosunu ekleyin. Grit kum yoksa temin edin kafeste muhakkak olsun. Kuşu elinize alıp kursak kısmına üfleyip tuyun altindan kursagina bakin şişkinlik yemden mi yoksa kursakta hava mı var gozlemleyin.

Gecmis olsun. Kuşun temiz bir kagida ya da peçeteye yeni yapilmis dışkısını ve tunekte dururkenki videosunu ekleyin. Grit kum yoksa temin edin kafeste muhakkak olsun. Kuşu elinize alıp kursak kısmına üfleyip tuyun altindan kursagina bakin şişkinlik yemden mi yoksa kursakta hava mı var gozlemleyin.
Buraya görsel atacagım hemen

Elime aldım şiş yerinde hava var ne demek ne anlama geliyor :(

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Elime aldım şiş yerinde hava var ne demek ne anlama geliyor :(
Kursak mantarı belirtisidir. Fazla vakit kaybetmeden kanatli uzmanina götürün. Boyle bir imkanınız yoksa dutch markasinin fungi-stop ürünü ya da ronidazole verebilirsiniz. Geçmiş olsun umarım sagligina kavuşur. Baska kuşunuz varsa yanindan ayırın.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Gecmis olsun. Mutlaka tedavi edilsin ve gelismelerden haberdar edin.

Doğacı

Eski Forumcu