• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kursak mantarı mı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Göğüs kemiğinin çok belirgin olması kuruma hastalığı ihtimalini güçlendiriyor.Diğer adı megabakter, kuşun ölümüne yol açıyor. Benim sultanım'dada aynı belirtiler vardı , fungizon( Amphotericin B ) içeren çok dikkatli kullanılması gereken bir ilaçla hayata döndü. tedavi edilmezse ölümcül bir hastalık. Ben istanbul da oturuyorum kanatlılardan anlayan pek yok talatpaşa mh. flora veterinerlikten veteriner mustafa bey çok yardımcı oldu. Bu hastalığı yaşayan bilir. Çok geçmiş olsun
Bilgi için teşekkürler TLF numara ve adres bilgilerini özelden yazarsanız sevinirim konu altında yazmayalım lütfen iyi forumlar dilerim 😊🙏

Maviş123

Yeni Üye
Göğüs kemiğinin çok belirgin olması kuruma hastalığı ihtimalini güçlendiriyor.Diğer adı megabakter, kuşun ölümüne yol açıyor. Benim sultanım'dada aynı belirtiler vardı , fungizon( Amphotericin B ) içeren çok dikkatli kullanılması gereken bir ilaçla hayata döndü. tedavi edilmezse ölümcül bir hastalık. Ben istanbul da oturuyorum kanatlılardan anlayan pek yok talatpaşa mh. flora veterinerlikten veteriner mustafa bey çok yardımcı oldu. Bu hastalığı yaşayan bilir. Çok geçmiş olsun
[/QUOTE
Dünden beri triflucan kullanıyorum arada bir halsizlik oluyor, ishal ve kusması var umarım geçirir

Maviş123

Yeni Üye
Anlayışınız için teşekkür ederim
Merhabalar kuşuma şu anda triflucan kullanıyorum ishali geçti ama arada bir halsizlik oluyor uyuyor kuşumun kuyruğu aşağıya yukarıya doğru sallanıyor önceden de olan bir şeydi ve gece uyuyacağı zaman dalana kadar hırıltı gibi bir ses geliyor uçtuktan sonra çok sık nefes alıp veriyor. Acaba solunumda mı sıkıntı var ne yapmam lazım

Eylül

Yasaklı
Merhabalar kuşuma şu anda triflucan kullanıyorum ishali geçti ama arada bir halsizlik oluyor uyuyor kuşumun kuyruğu aşağıya yukarıya doğru sallanıyor önceden de olan bir şeydi ve gece uyuyacağı zaman dalana kadar hırıltı gibi bir ses geliyor uçtuktan sonra çok sık nefes alıp veriyor. Acaba solunumda mı sıkıntı var ne yapmam lazım
Kuyruk sallama, ses çıkarma solunum probleminin olduğunu gösteriyor bildiğim kadarıyla.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Video ekler misiniz?

Eylül

Yasaklı
Video bekliyorum ben de diğerleri gibi 😊

Üst Alt