• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kur yapmanın böylesi :)

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Etrafında dört dönüyor aşkım diyor daha ne olsun! 🤣

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yanına dişi kuş alınca konuşmayı kesiyor diyorlar. Maşallah çok güzel konuşuyor umarım bir süre sonra konuşmayı bırakmaz 🙂🙏🏻

ROMM48

Aktif Üye
Yanına dişi kuş alınca konuşmayı kesiyor diyorlar. Maşallah çok güzel konuşuyor umarım bir süre sonra konuşmayı bırakmaz 🙂🙏🏻
yakın zamanda koyduğum için belki konuşmaya devam ediyor dicem ama yanyana da olsalar genel olarak konuşuyor,aşkım cicikuş,babacık,yakışıklı oğlum,Marshall :D bunları hiç ağzından düşürmüyor :) Ben ilgisinin azalacağını pek düşünmüyorum,bakalım

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bence kimyaları tutmuş ben evlilik görüyorum😅

ROMM48

Aktif Üye
Dişki baskın olunca böyle oluyor malesef ama anlaşmış gibiler😂
Başka şansları yok zaten,anlaşmaları lazım :D bu arada dişi olanı elime aldığım zaman aşırı bağırıyor hiç susmuyor bırakana kadar,ısırmayı bilmiyor ordan handikap kazanıyorum.Aşırı yabani bir dişi,evcilleştirmenin bir yolu olur mu geç mi kalınmış?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Başka şansları yok zaten,anlaşmaları lazım :D bu arada dişi olanı elime aldığım zaman aşırı bağırıyor hiç susmuyor bırakana kadar,ısırmayı bilmiyor ordan handikap kazanıyorum.Aşırı yabani bir dişi,evcilleştirmenin bir yolu olur mu geç mi kalınmış?
İlgili davranırsanız evcilleşir benim erkek kuşum da çok yabaniydi baya uğraş sonucu alıştı yavruları olunca daha da evcilleşti

ROMM48

Aktif Üye
İlgili davranırsanız evcilleşir benim erkek kuşum da çok yabaniydi baya uğraş sonucu alıştı yavruları olunca daha da evcilleşti
Bakalım inşallah düzelir,çok gördüm yabani saldırgan kuş ama bu bambaşka,yarın akşama bi videosunu yüklerim olmadı 🙏