• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuka Robot Otomasyon bakım arıza ekibinde çalıştım(OYAK RENAULT'TA)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yok beee üstadım kuşlar ile ilgi fazla bilgi yok bu işin uzmanları sizlersiniz esas ben sizlerden öğrenmeye çalışçam....
Selamlar.....
Öğrenelim o zaman öğretelim de aynı zamanda eğer sormak istediğiniz kuşlarla ilgili sorularınız varsa konu açın burada gerçekten çok bilgili ve ilgili arkadaşlarımız var başka forumda bulamazsınız sizi temin ederim saygılar 😊

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşların dışkılarında anormal bir değişme olursa resmini burada paylaşın lütfen... Zamanında müdahale etmek lazım böyle durumlarda...

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Üretim yapıyorsanız dönemsel kuşlara kür programı uygulanmalı... Unutmayın bunu lütfen...

Burbal

Aktif Üye
Öğrenelim o zaman öğretelim de aynı zamanda eğer sormak istediğiniz kuşlarla ilgili sorularınız varsa konu açın burada gerçekten çok bilgili ve ilgili arkadaşlarımız var başka forumda bulamazsınız sizi temin ederim saygılar 😊
Saygı ve Selam bizlerden bugün 2 KG Nijer tohumu aldım. Sındırgıda Muhabbet kuş üretimi ve satışı yapan Mehmet abimiz var Nijer kuş yemi aldım Arı poleni alsaydın dedi kızdı bana... Ne dersiniz Şehmuz kardeşim herkesten yorum bekliyorum... Sevgilerimle....

Burbal

Aktif Üye
Tamam 1-2 gün içinde Kuşlarımİn yer değişikliği olacak 1 video çekicem yorumlarınız almak istiyorum, selamlar

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
2 kilo Nijer tohumunu ne yapacaksın abi 2 kilo Nijer tohumunu 100 kilo yeme karistirirsin ortalama

Burbal

Aktif Üye
2 kilo Nijer tohumunu ne yapacaksın abi 2 kilo Nijer tohumunu 100 kilo yeme karistirirsin ortalama
Yem aldığım arkadaş son 2 kg kaldı hepsini vereyim dedi aldım bende boş tarla var eklerim sizlere dağıtırım 2 dönüm ak darı ve dal darı ektim verim alırsam paylaşırım sizlerle dağıtırım....

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Saygı ve Selam bizlerden bugün 2 KG Nijer tohumu aldım. Sındırgıda Muhabbet kuş üretimi ve satışı yapan Mehmet abimiz var Nijer kuş yemi aldım Arı poleni alsaydın dedi kızdı bana... Ne dersiniz Şehmuz kardeşim herkesten yorum bekliyorum... Sevgilerimle....
Bence hiç birine gerek yok önce kafesleri ve düzeni yapalım Nijer ve arı poleni ağır gıdalar ve ben sadece günlük hazırlanan ve kızıştirici mamasinda öneririm ama çay kaşığının ucuyla Yeterli olacaktır 👍 Tarladaki fikrini destekliyorum ama ikisi bir arada olmaz