Burbal
Aktif Üye

Hocam sen kuşlarini paylaş tecrübeni , kuşlarına yaptığın mama, yem ve teknik bilgilerini paylaş bizimle bakalım öğrenelim istişare edelim![]()
Yok beee üstadım kuşlar ile ilgi fazla bilgi yok bu işin uzmanları sizlersiniz esas ben sizlerden öğrenmeye çalışçam....Hocam sen kuşlarini paylaş tecrübeni , kuşlarına yaptığın mama, yem ve teknik bilgilerini paylaş bizimle bakalım öğrenelim istişare edelim![]()
Öğrenelim o zaman öğretelim de aynı zamanda eğer sormak istediğiniz kuşlarla ilgili sorularınız varsa konu açın burada gerçekten çok bilgili ve ilgili arkadaşlarımız var başka forumda bulamazsınız sizi temin ederim saygılarYok beee üstadım kuşlar ile ilgi fazla bilgi yok bu işin uzmanları sizlersiniz esas ben sizlerden öğrenmeye çalışçam....
Selamlar.....
Saygı ve Selam bizlerden bugün 2 KG Nijer tohumu aldım. Sındırgıda Muhabbet kuş üretimi ve satışı yapan Mehmet abimiz var Nijer kuş yemi aldım Arı poleni alsaydın dedi kızdı bana... Ne dersiniz Şehmuz kardeşim herkesten yorum bekliyorum... Sevgilerimle....Öğrenelim o zaman öğretelim de aynı zamanda eğer sormak istediğiniz kuşlarla ilgili sorularınız varsa konu açın burada gerçekten çok bilgili ve ilgili arkadaşlarımız var başka forumda bulamazsınız sizi temin ederim saygılar![]()
Tamamdır Bilgilendirme için teşekkür ediyorum, selamlarKuşların dışkılarında anormal bir değişme olursa resmini burada paylaşın lütfen... Zamanında müdahale etmek lazım böyle durumlarda...
Dönemsel kuşlara kür prğramını anlamadım açıklık getirirmisiniz.. SelamlarÜretim yapıyorsanız dönemsel kuşlara kür programı uygulanmalı... Unutmayın bunu lütfen...
Tamam 1-2 gün içinde Kuşlarımİn yer değişikliği olacak 1 video çekicem yorumlarınız almak istiyorum, selamlarÖğrenelim o zaman öğretelim de aynı zamanda eğer sormak istediğiniz kuşlarla ilgili sorularınız varsa konu açın burada gerçekten çok bilgili ve ilgili arkadaşlarımız var başka forumda bulamazsınız sizi temin ederim saygılar![]()
Tamamdır, selamlarEllerinize sağlık tebrik ederim.Forum dışı konulara fazlaca çıkmaya başladınız.Lütfen forumla alakalı konular içinde kalmaya gayret gösteriniz.
Yem aldığım arkadaş son 2 kg kaldı hepsini vereyim dedi aldım bende boş tarla var eklerim sizlere dağıtırım 2 dönüm ak darı ve dal darı ektim verim alırsam paylaşırım sizlerle dağıtırım....2 kilo Nijer tohumunu ne yapacaksın abi 2 kilo Nijer tohumunu 100 kilo yeme karistirirsin ortalama
Bence hiç birine gerek yok önce kafesleri ve düzeni yapalım Nijer ve arı poleni ağır gıdalar ve ben sadece günlük hazırlanan ve kızıştirici mamasinda öneririm ama çay kaşığının ucuyla Yeterli olacaktırSaygı ve Selam bizlerden bugün 2 KG Nijer tohumu aldım. Sındırgıda Muhabbet kuş üretimi ve satışı yapan Mehmet abimiz var Nijer kuş yemi aldım Arı poleni alsaydın dedi kızdı bana... Ne dersiniz Şehmuz kardeşim herkesten yorum bekliyorum... Sevgilerimle....