• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Korona muhabbet kuşu'na bulaşabilir mi?

seliinnn

Aktif Üye
Merhaba,

Covid olduğumu öğrendim. Kuşlarımın başka odada durması daha mı doğru olur?

Merve00

Paylaşımcı
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Çoğu kişi insandan hayvana geçmiyor dese de, bu konuda kanıtlanmış kesin bir şey yok diye biliyorum. Bence her ihtimale karşı yakın temas kurmaktan kaçınıp, çok yaklaşmamanız en doğrusu.

gzmsng

Aktif Üye
Ben covid olduğumu geç anlamıştım o süreçte kuşum hep yanımdaydı ama birşey olmamıştı. Yine de dikkat etmekte fayda var covid olduğumu öğrenince uzak durmuştum ben

seliinnn

Aktif Üye
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Çoğu kişi insandan hayvana geçmiyor dese de, bu konuda kanıtlanmış kesin bir şey yok diye biliyorum. Bence her ihtimale karşı yakın temas kurmaktan kaçınıp, çok yaklaşmamanız en doğrusu.
Haklısınız teşekkür ederim.

seliinnn

Aktif Üye
Ben covid olduğumu geç anlamıştım o süreçte kuşum hep yanımdaydı ama birşey olmamıştı. Yine de dikkat etmekte fayda var covid olduğumu öğrenince uzak durmuştum ben
O zaman uzak duruyorum. Teşekkür ederim.

seliinnn

Aktif Üye
Rica ederim çok geçmiş olsun bu arada umarım hafif atlatıyorsunuzdur. Benim kuşum da bu günlerde çok halsiz ne yapacağımı şaşırdım çok üzülüyorum :(
Normal grip sandım hafif atlatıyorum şimdilik. Okudum kuşunuzun durumunu, inşallah bir an önce iyileşir :( Allah yardımcınız olsun.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Geçmiş olsun size🙏 kuşlar covid olmaz 👍 araştırmalara göre hayvanlarda görülmedi sadece şüphesi var siz yinede kuşunuzdan uzak durun tedbir almak iyidir 😊

Üst Alt