2022de hayatıma giren Güzel kızım fıstığımı kaybettim. Hastalığı vardı o kadar çok çare aradım ki çaresi yok muydu bence çaresi vardı ama kuştan anlayan hiç kimseyi bulamadım. Ölüm saati değişmez o ayrı.Götürmediğim veteriner kalmadı konuşmadığım kuştan anlayan kuşçu kalmadı. 8 Ekim çarşamba günü öleceğini hissetmiştim okula gitmem gerekiyordu çıkarttım sevdim öptüm hayatıma girdiği için teşekkür ettim ne olur gitme dedim. Kafesten üstüne konmaya çalıştığı yere düştü hastayken bile benim yanımda uyurdu.tam çıkarken göz göze geldik bana bakıyordu daha önce hiç bakmadığı gibi baktı işte o an emin oldum beni bırakacağını ...ve dediğim gibi eve geldim kızım gitmişti. Allah'a dua ettim Rabbim ölümü güzel olsun dedim önce eşi ölmüştü ve çok kötü ölmüştü. Bunu bana yaşatma Rabbim dedim yaşatmadı ölü gibi değildi sanki ayağını tellere yapıştırmış zor çıkarttım Diren miş muhtemelen. Duyan herkes sen çok duygusalsın tekrar hayvan olma bulaşma bu işlere dedi en az 10 kişiden duydum ve çocuğunuz ölse hemen çocuk mu yaparsınız benim canımdan can gitti 2 aydır kendimde değilim ama duygularımı anlayan tek bir kişi bile yok .Buraya veda etmek için yazdım caresiz zamanlarımda buradan care aradım Jersey için teşekkürler.İllaki unutulur(bu lafa sinir oluyorum artık)ben unutmak istemeyerek unutmaya zorluyroum kendimi sizlerin kuşlarına kocaman saglıklı ömürler diliyorum . Seni çok özlediğim bebeğim...
Ekli dosyalar
-
1.1 MB Görüntüleme: 16