• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık Yumurtası Kızgınlık yumurtası,Solunum ve Göz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi yaptım ama damlattıktan sonra bir süre gözünü kaşıyıp tünele sürttü. Bu doğal bir tepki mi yoksa olmamalı mıydı?
Gayet doğal bir durum. İslandığı için bile verir bu tepkiyi. Şifalar diliyorum şimdiden.

KızımLimon

Tutkulu
Gayet doğal bir durum. İslandığı için bile verir bu tepkiyi. Şifalar diliyorum şimdiden.
Kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ettim ama bu konuda çok bilgisiz ve pimpirikliyim, sabırla cevap verdiğiniz içinde ayrıca müteşekkirim 🌻🌻

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Rica ederiz. Oda bir can üzerine düşmeniz en güzeli. 🥰Dilerim tekrarı olmaz. Ama olursa da olabildiğince destek için forum olarak buradayız.

KızımLimon

Tutkulu
Hâlâ yumurtlamadı, bazen çok muzur☺ bazense aşırı durgun oluyor. Yumurta dolayısıyla mı bu kadar zıt davranışlar sergiliyor?

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

KızımLimon

Tutkulu
Burun deliklerine kekik çayıyla ıslattım açmak için ama sanırım delikten aktı içeri doğru, sürekli böyle yapıyor, kaşınıyor vikliyor videodaki gibi.
Bakterileri öldürmesi için içeri akması gerekmiyor muydu kötü bir şey mi yaptım

Son düzenleme:

KızımLimon

Tutkulu
Burun deliklerine kekik çayıyla ıslattım açmak için ama sanırım delikten aktı içeri doğru, sürekli böyle yapıyor, kaşınıyor vikliyor videodaki gibi.
Bakterileri öldürmesi için içeri akması gerekmiyor muydu kötü bir şey mi yaptım
Mutlu oldum ama böyle yapıyor abla, bir süre sonra geçer mi?

KızımLimon

Tutkulu
Geçer ablacığım endişe etme 🤗
Endişelenmeden duramıyorum Abla, ona bir şey olacak diye içim içimi yiyor.
Burnunu temizlemeden önce hareketliydi. Ama şimdi sürekli uyumaya başladı. Sabah göz damlasını damlatırken tam gözüne damlatıcakken kafasını çevirdi, damla gagasına geldi onu da yuttu acaba o mu bir şey yaptı. Yoksa kekik çayı burnundan ciğerlerine falan mı gitti?
Güvenilir veterinerde bulamıyorum ki hemen muayeneye götüreyim. Çok üzülüyorum çoook. Solunumunu da iyileştiremiyorum. Elimde doğru düzgün bir röntgen olmadığı için tam bir tedavi bile uygulayamıyorum.
Neyse kusura bakmayın çok doldum sizlerin de kafasını şişirdim

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Endişelenmeden duramıyorum Abla, ona bir şey olacak diye içim içimi yiyor.
Burnunu temizlemeden önce hareketliydi. Ama şimdi sürekli uyumaya başladı. Sabah göz damlasını damlatırken tam gözüne damlatıcakken kafasını çevirdi, damla gagasına geldi onu da yuttu acaba o mu bir şey yaptı. Yoksa kekik çayı burnundan ciğerlerine falan mı gitti?
Güvenilir veterinerde bulamıyorum ki hemen muayeneye götüreyim. Çok üzülüyorum çoook. Solunumunu da iyileştiremiyorum. Elimde doğru düzgün bir röntgen olmadığı için tam bir tedavi bile uygulayamıyorum.
Neyse kusura bakmayın çok doldum sizlerin de kafasını şişirdim
Merhaba canım, yumurtlama süreci yüzünden solunum problemleri tetikleyici, göz enfeksiyonu bazen üst solunum yolu problemleri ile birlikte seyredebilir komplike problemler olduğu için de iyi bir tedavi programı lazım diye düşünüyorum 🙏🌸 Üniversite hastanesi ile hiç görüştün mü ☺

KızımLimon

Tutkulu
Merhaba canım, yumurtlama süreci yüzünden solunum problemleri tetikleyici, göz enfeksiyonu bazen üst solunum yolu problemleri ile birlikte seyredebilir komplike problemler olduğu için de iyi bir tedavi programı lazım diye düşünüyorum 🙏🌸 Üniversite hastanesi ile hiç görüştün mü ☺
Evet görüşmüştüm. Röntgen, ilaç konusunda diğer kliniklerden farkı yok. Baytril veriyorlar o kadar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet görüşmüştüm. Röntgen, ilaç konusunda diğer kliniklerden farkı yok. Baytril veriyorlar o kadar
Burayla görüştün mü bilmiyorum canım ama görüşmediysen eğer görüş, röntgen istiyorum de eğer gittiğinde ilaç verirlerse de baytril istemiyorum de

KızımLimon

Tutkulu
Burayla görüştün mü bilmiyorum canım ama görüşmediysen eğer görüş, röntgen istiyorum de eğer gittiğinde ilaç verirlerse de baytril istemiyorum de
Görüştüm ama röntgen konusunda net konuşmadılar

Bu kızın Yumurta dışında bir sıkıntısı olabilir mi
Lütfen acil yardım edinn

Son düzenleme:

FatımaB.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Malesef bu gibi şişliklerde ben röntgeni önermeyi tercih ediyorum😕
Üzgünüm bu aralar aktif olamadığım için size öneremedim🤦🏻‍♀️

KızımLimon

Tutkulu
Malesef bu gibi şişliklerde ben röntgeni önermeyi tercih ediyorum😕
Üzgünüm bu aralar aktif olamadığım için size öneremedim🤦🏻‍♀️
Burçak Abla'nın önerdiği, forumdaki Kayseri için önerilmiş kliniklerle ve ayrıca kendi insiyatifimle bir çok klinikle görüştüm, götürdüm, röntgen çektirdim ama kanatlı konusunda tecrübeleri çok az hatta hiç olmadığı için çok tatmin edici sonuçlar almadım. Ama yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim

Üst Alt