• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık Yumurtası Kızgınlık yumurtası,Solunum ve Göz

KızımLimon

Tutkulu
Röntgen Arkadaşlarımın da Söyledikleri Gibi Yandan Olursa Daha İyi Olur. Ama Soyle Bir Durumda Var. Eğer Yumurta Oluşumu Tam Olmamışsa Kabuk Oluşmamışsa Rontgende Belli Olmaz. Bunun için Dr Ultrasonla Bakılması Önerilir.
İnşallah veteriner hekim ultrasonla bakalım der. Ama pek sanmıyorum. Eğer hekim kendisi bu önride bulunmazsa ben söylerim inşallah (söyleyebilirsem tabii)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İnşallah veteriner hekim ultrasonla bakalım der. Ama pek sanmıyorum. Eğer hekim kendisi bu önride bulunmazsa ben söylerim inşallah (söyleyebilirsem tabii)
Merhaba ablacığım dışkı çok büyük benim tahminim gebe, dokunduğunda fındık nohut yada leblebi kadar sertlik yok mu sağdan soldan parmaklarınla biraz bastır hisserdersin🤗🤲

KızımLimon

Tutkulu
Merhaba ablacığım dışkı çok büyük benim tahminim gebe, dokunduğunda fındık nohut yada leblebi kadar sertlik yok mu sağdan soldan parmaklarınla biraz bastır hisserdersin🤗🤲
Abla maalesef hissedemiyorum. Yukarıdaki videodaki gibi kontrol ettim sonrasında bir tık daha fazla bastırarak kontrol ettim ama yok yumuşak. Ama sorun benle alakalı olabilir. İncitmemek için gerekli baskıyı uygulayamıyor olabilirim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla maalesef hissedemiyorum. Yukarıdaki videodaki gibi kontrol ettim sonrasında bir tık daha fazla bastırarak kontrol ettim ama yok yumuşak. Ama sorun benle alakalı olabilir. İncitmemek için gerekli baskıyı uygulayamıyor olabilirim.
Korkma ablacığım, videodaki gibi biraz daha bastır, canı yanmaz, Lipom olsa çok parlar, gebelik duruşu da var

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yemi dışında ek bir gıda tüketti mi?

Üst Alt