Bir kaç sorum daha olacak müsadenizle. Sol gözünde yaklaşık bir haftadır bir gariplik seziyorum. Diğer konumda da bahsetmiştim. Demet Abla çay demi pansumanı yapabileceğimi söylemişti. Yaptım lakin değişiklik olmadı. Sol gözünü genelde kapalı veya kısık tutuyor. Tamamen açtığı da oluyor elbette ama önceki hali gibi değil.
Ayrıca bir solunum problemimizde var. Diğer konumda röntgenlerinden vs. bahsetmiştim. Maalesef çok net ve iyi çekilmiş röntgenler değil. Ama ortada bir solunum problemi var. Önceden burnundan sıvı çıkışı çok olmuyordu. (İlk geldiğinde bebekken çok şiddetli olmuştu). Ama sağ burun deliği tıkanmaya başladı son zamanlarda.
Bu iki hususta da önerilerinize açığım. Kayseri de istediğim niteliklerde klinik bulamazsam diye para biriktiriyorum finallerim bitince Anakara'ya götürmek gibi bir planım var. Ama o zamana kadar daha kaliteli bir yaşam sürebilmesi için ne yapabilirim?
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
