• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kist olabilir mi?

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Herkese iyi forumlar. Gümüş'te böyle bir şişkinlik fark ettim. Üniversite öğrencisi olduğum için evde olmuyorum çoğunlukla o yüzden ne zamandır var hiçbir fikrim yok. Sırt kısmından bastırdığım zaman sertlik var gibi. Poposuna dışkı birikmiş. Sıcak su ile temizleyebildiğim kadar temizledim en son badem yağı sürdüm poposuna. Yemesi gayet iyi. Zaten Gümüş yemese bile sürekli Dilaver onu besliyor. Gümüş sürekli topraktan yiyor uzun zamandır. 78 gram olmuş 😥. Karın kısmında da şişlik var ama yem diye düşünüyorum onu. Buraya videosunu atıyorum. Bir de duruşu bu şekilde. Yardımcı olabilir misiniz. @Demet bükay @Şehmus BAKIR @Mehmet Gürbüz

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merahabalar, hiç kuluckaya yattımı

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba,Kistten çok ben yumurta sıkışması olabilecegini düşündüm .

Birde beyaz suluk dikkatimi çekti neden içi koyu duruyor grit kum mu var içinde anlayamadım 🤔

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba,Kistten çok ben yumurta sıkışması olabilecegini düşündüm .

Birde beyaz suluk dikkatimi çekti neden içi koyu duruyor grit kum mu var içinde anlayamadım 🤔
Ama yumurta sıkışması olacağında kuş kanatlarını aşağı salar nefes nefese kalır ve hareket edip bir şey yiyip içmez diye biliyorum.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tekli bir kafese alırsanız. İyi olacağını düşünüyorum. Röntgen çektirme imkanız varmı?

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba ben bu çocuğun fazlasıyla yağlanmış olacağını düşünüyorum. Kist lipom vs yağlanmaya bağlı vücutta oluşur. Kaç gram tarttınız mı.
Eve Şehmus abi de şimdi öyle dedi. 78 gram. Peki ne yapmam lazım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Eve Şehmus abi de şimdi öyle dedi. 78 gram. Peki ne yapmam lazım
Acilen kilo vermesi gerek. 78 gram çok fazla. Diyet yeme geçin. Sadece diyet yemle kalmayın. Mümkün olduğunca hareket etsin. Karaciğer koruyucu kullanın. Yemliği fullemeyin. Gün içinde yediğinden daha az koyun.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Acilen kilo vermesi gerek. 78 gram çok fazla. Diyet yeme geçin. Sadece diyet yemle kalmayın. Mümkün olduğunca hareket etsin. Karaciğer koruyucu kullanın. Yemliği fullemeyin. Gün içinde yediğinden daha az koyun.
Günlük sadece 1 kaşık yem koysam olur mu az mı?

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Zaten anca o kadar yiyorlar. En azından şimdilik o şekilde verin. Şehmus bey de sizi yönlendirir. Diyet konusunda. Sebze ye de ağırlık verin mümkün mertebe.
Karaciğer koruyucuyu hergun mu vermeliyim?

Üst Alt