• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kist olabilir mi?

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hayır her gün değil. Haftada bir suluğuna varsa sedochol koyun. Devedikeni tohumu unu da varsa az miktarda verdiğiniz sebzenin üstüne serpin.
Hemopoyetik vardı bende karaciğer koruyucu için onu versem olur mu? Birde sebzeyi hergun kafesine koyacağım ve her gün mü deve dikeni tohumunu serpeyim?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Hemopoyetik vardı bende karaciğer koruyucu için onu versem olur mu? Birde sebzeyi hergun kafesine koyacağım ve her gün mü deve dikeni tohumunu serpeyim?
Hemopoetik varsa daha iyi olur. Sedochol yerine onu verin. Devedikenini de haftada iki verin.

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Herkese iyi forumlar. Gümüş'te böyle bir şişkinlik fark ettim. Üniversite öğrencisi olduğum için evde olmuyorum çoğunlukla o yüzden ne zamandır var hiçbir fikrim yok. Sırt kısmından bastırdığım zaman sertlik var gibi. Poposuna dışkı birikmiş. Sıcak su ile temizleyebildiğim kadar temizledim en son badem yağı sürdüm poposuna. Yemesi gayet iyi. Zaten Gümüş yemese bile sürekli Dilaver onu besliyor. Gümüş sürekli topraktan yiyor uzun zamandır. 78 gram olmuş 😥. Karın kısmında da şişlik var ama yem diye düşünüyorum onu. Buraya videosunu atıyorum. Bir de duruşu bu şekilde. Yardımcı olabilir misiniz. @Demet bükay @Şehmus BAKIR @Mehmet Gürbüz

Hocam kabız olmuş dışkı tıkanmış muhtemelen ılık suya oturtun dışkıyi atar ayçiçek yağını 1 tatlı kaşığı yeme karıştırın yedirin şimdi gördüm postu dışkı yapabiliyor mu görebiliyormusunuz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba çok geçmiş olsun kilosu obezite üzerine çıkmış, şuan karaciğer değil tek sıkıntı, tüm iç organları yağlı özellikle kalp böbrek sıkıntı yaşatıyor, nefes problemi ve bağırsak problemi bu yüzden, diyet yem bol hareket, uçmasa bile yürüyüş, bağırsak boşaltımı gerekli, sebze ağırlıklı beslenmeli, hemoroid oluşumu da başlayabilir kabızlıktan
♦Takviyesi yemi ve suyu verilmeli diye düşünüyorum

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hocam kabız olmuş dışkı tıkanmış muhtemelen ılık suya oturtun dışkıyi atar ayçiçek yağını 1 tatlı kaşığı yeme karıştırın yedirin şimdi gördüm postu dışkı yapabiliyor mu görebiliyormusunuz
Bu şekilde birkaç tane yapmış. 1 tatlı kaşığı yeme ne kadar yağ koyayım zeytin yağı daha iyi olmaz mı?

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Tamam ben bi konuşayım ora ile.
Pazartesi Salı günleri yok çoğunlukla izinli ancak çarşamba ya randevu alabilirsin belki gelir ama yine bir ararsın randevuyu özellikle Erol a istediğini söyle gidince selamımı söyle her konuda yardımcı olacaktır.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Veterinerden döndüm şimdi. Karaciğeri desteklememiz lazım dedi. O şişlikte yağmış. Kemiklerinde östrojen birikmiş. Bu yüzden acil kilo vermemiz lazım dedi. L-carnitine ve hepacarnitol bu ikisini her gün 1 damla yarım suluğa katacağım. Biri karaciğer için biri de kilo vermesi için. Palet yem ve o yuvarlak olan şeyden de yemine katacağım. Röntgeni de şu şekilde. Bir ay sonra tekrar gideceğiz röntgen için.

Ekli dosyalar

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Veterinerden döndüm şimdi. Karaciğeri desteklememiz lazım dedi. O şişlikte yağmış. Kemiklerinde östrojen birikmiş. Bu yüzden acil kilo vermemiz lazım dedi. L-carnitine ve hepacarnitol bu ikisini her gün 1 damla yarım suluğa katacağım. Biri karaciğer için biri de kilo vermesi için. Palet yem ve o yuvarlak olan şeyden de yemine katacağım. Röntgeni de şu şekilde. Bir ay sonra tekrar gideceğiz röntgen için.
Geçmiş olsun. Biri palet yem olması lazım
. İnşallah hemen iylesir

Üst Alt