• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ankete Sende Katıl Kış dönemine özel takviyeleriniz nelerdir ?

Hangi takviyeler

• Multivitamin

Kullanılan: 17 81.0%
  • Probiyotik

Kullanılan: 18 85.7%
  • B vitamini

Kullanılan: 16 76.2%
  • Aspur

Kullanılan: 9 42.9%
  • Dal darı

Kullanılan: 13 61.9%

• Kullanılan toplam oy
    21

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Aktardan aldım evde yıkadım kuruladım, satan bayan negatif enerjiyi ve telefonun yaydığı radyasyonu çeker dedi, ne derece doğru bilmiyorum ama çocukların odalarına da diğer parçaları bıraktım😊1 torba aldım 40 tl😊👍
Teşekkür Ederim Ablacığım.😇 Peki Ablacığım Kumluğuna veya Mamasina Haftada 1 2 Verilebilir mu?

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Ayrıca kömür sindirimi kolaylaştırıyor,grit kumdan daha iyi olup kursakta ileri zamanda birikme yapmıyor👍sağ olsun bizde Mehmet Gürbüz hocamızdan öğrendik🥰🤲😊
Ya ne güzel bilgiler bunlar grit kum yerine sadece kömür koyabiliriz o zmn

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam Ablacığım Teşekkur Ederim 🤗
Rica ederim ablacım şifa olsun
Alyazmalım telde uyur engelli ayaklarında ve sırtında sıkıntı var, Rabbim bana ve ona ömür verdikçe bakacağım inşallah 😊🤲🥰
Buyrun yemiş ve tele çıkmış bebeğim🥰
Aslında sarı sakalları kömürden kararmış 2 güne açar😊🤲🥰
Burun delikleri de siyahlaşmış cadının🤲🥰Ekli dosyayı görüntüle 78561

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben yaz kış arada temiz su günleri hariç
Gervit multivitamin
Entrobac probiyotik
Bt amin forte B vitamini
100de 30 ila 40 arası aspur ağırlıklı yem
Kızıl dal darı
Veriyorum Siz hangi takviyeleri veriyorsunuz
Dostum kardeşim tekrar hoşgeldin ☺Ankete katıldım ve aynı fikirdeyim ayrıca ben kuşlarımın mamasında doğal unlar ve tozlar olan zeolit tozu, mixplus, incir çekirdeği unu, devedikeni unu, protein tozu, keçiboynuzu unu ve Hindistan cevizi unu ekliyorum böylece bağışıklık sistemini zinde tutuyor. Kışın kuşlar efor kaybettiğinden dolayı tabiki yemlerinde zenginlik çok önemlidir. Mamaist ın kışlık üretim yemini kullanıyorum. Karışımında oranlanmış tohumlar mevcuttur. Sularını günlük tazeliyorum ve takviyelerini gününde veriyorum böylece tüm vitamin ihtiyaçlarını almış oluyorlar. Son olarak da kömür, grit kum, toprak ve kalamar kemiği haftalık olarak ihtiyaçlarına göre gözlemleyerek veriyorum. Mesela şöyle bir şey gözlemledim ölçekli grit kum verdiğim kuşum ihtiyacı kadar yiyor sonra yemeyi bırakıyor taşlığını depoluyor ve öğütmeye başlıyor. Sağlikli bir kuşun yapması gereken budur Eğer bir kuş çok fazla kum tüketiyorsa onda bir eksiklik vardır yada bir iç hastalığı mevcuttur . Bunu da buradan bilgi olsun diye paylaşmak istedim ☺ konu ve paylaşım için teşekkürler @The Search ve seni tekrar aramızda gördüğüme sevindim kardeşim 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dostum kardeşim tekrar hoşgeldin ☺Ankete katıldım ve aynı fikirdeyim ayrıca ben kuşlarımın mamasında doğal unlar ve tozlar olan zeolit tozu, mixplus, incir çekirdeği unu, devedikeni unu, protein tozu, keçiboynuzu unu ve Hindistan cevizi unu ekliyorum böylece bağışıklık sistemini zinde tutuyor. Kışın kuşlar efor kaybettiğinden dolayı tabiki yemlerinde zenginlik çok önemlidir. Mamaist ın kışlık üretim yemini kullanıyorum. Karışımında oranlanmış tohumlar mevcuttur. Sularını günlük tazeliyorum ve takviyelerini gününde veriyorum böylece tüm vitamin ihtiyaçlarını almış oluyorlar. Son olarak da kömür, grit kum, toprak ve kalamar kemiği haftalık olarak ihtiyaçlarına göre gözlemleyerek veriyorum. Mesela şöyle bir şey gözlemledim ölçekli grit kum verdiğim kuşum ihtiyacı kadar yiyor sonra yemeyi bırakıyor taşlığını depoluyor ve öğütmeye başlıyor. Sağlikli bir kuşun yapması gereken budur Eğer bir kuş çok fazla kum tüketiyorsa onda bir eksiklik vardır yada bir iç hastalığı mevcuttur . Bunu da buradan bilgi olsun diye paylaşmak istedim ☺ konu ve paylaşım için teşekkürler @The Search ve seni tekrar aramızda gördüğüme sevindim kardeşim 🥰
Şehmus kardeşim, sana yetişmek mümkün mü🥰🤲THY yer temsilcimizsin😊🤲maşallah SüphanAllah iyi ki varsın ablacım 😊🤲herşeyi sizlerden öğreniyoruz, bilgi sonsuzdur teşekkür ederim ablacım 😊🥰

Erenb51

Tutkulu
Abi bunu üretimdeki tüm kuşlarına yapıypr musun😳masallah 🤩

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Şehmus kardeşim, sana yetişmek mümkün mü🥰🤲THY yer temsilcimizsin😊🤲maşallah SüphanAllah iyi ki varsın ablacım 😊🤲herşeyi sizlerden öğreniyoruz, bilgi sonsuzdur teşekkür ederim ablacım 😊🥰
Sizde iyiki varsınız ablacım ben teşekkür ederim 🥰 Bende sizlerden çok şey öğreniyorum ☺

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Rica ederim ablacım şifa olsun
Alyazmalım telde uyur engelli ayaklarında ve sırtında sıkıntı var, Rabbim bana ve ona ömür verdikçe bakacağım inşallah 😊🤲🥰
Buyrun yemiş ve tele çıkmış bebeğim🥰
Aslında sarı sakalları kömürden kararmış 2 güne açar😊🤲🥰
Burun delikleri de siyahlaşmış cadının🤲🥰Ekli dosyayı görüntüle 78561
Sizinle olduğu için çok şanslı çok tatlıymış maşallah tüyü kadar ömrü olsun inş

Üst Alt