Dostum kardeşim tekrar hoşgeldin

Ankete katıldım ve aynı fikirdeyim ayrıca ben kuşlarımın mamasında doğal unlar ve tozlar olan zeolit tozu, mixplus, incir çekirdeği unu, devedikeni unu, protein tozu, keçiboynuzu unu ve Hindistan cevizi unu ekliyorum böylece bağışıklık sistemini zinde tutuyor. Kışın kuşlar efor kaybettiğinden dolayı tabiki yemlerinde zenginlik çok önemlidir. Mamaist ın kışlık üretim yemini kullanıyorum. Karışımında oranlanmış tohumlar mevcuttur. Sularını günlük tazeliyorum ve takviyelerini gününde veriyorum böylece tüm vitamin ihtiyaçlarını almış oluyorlar. Son olarak da kömür, grit kum, toprak ve kalamar kemiği haftalık olarak ihtiyaçlarına göre gözlemleyerek veriyorum. Mesela şöyle bir şey gözlemledim ölçekli grit kum verdiğim kuşum ihtiyacı kadar yiyor sonra yemeyi bırakıyor taşlığını depoluyor ve öğütmeye başlıyor. Sağlikli bir kuşun yapması gereken budur Eğer bir kuş çok fazla kum tüketiyorsa onda bir eksiklik vardır yada bir iç hastalığı mevcuttur . Bunu da buradan bilgi olsun diye paylaşmak istedim

konu ve paylaşım için teşekkürler
@The Search ve seni tekrar aramızda gördüğüme sevindim kardeşim