• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kendini yolan Monk papağanım hakkında soru

ardakaan417

Yeni Üye
Selamlar bir tane monk papağanım var 5.5 yaşında 1 yaşından beri gezip etmediğimiz veteriner yapmayı denemediğimiz yöntem kalmadı ama alışkanlık edindi kendini yoluyor bu sadece göğüs ve kanadının alt bölgesiyle sınırlıydı ancak son 1-2 aydır vücudunun alt kısımlarını da yolmaya başladı bunun için ne yapabilirim yarın tekrardan veterinere götürücem mantar vs mi oldu diye ancak burdan da bilgili insanlara sormak istedim her gün 3-4 saat dışarda geçirir zifiri karanlıkta 10-12 saat uyur kabağını cevizini vs ara ara yer suyunda vitamini bulunur oyuncakları var ancak pek oynamayı sevmez

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dış parazit damlası uyguladınız mı? Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız.

ardakaan417

Yeni Üye
Dış parazit damlası uyguladınız mı? Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız.
merhaba bu sabah götürdüm parazit mantar vs yokmuş ancak ben palet yem kullanmıyordum palet yeme geçirdi ve nemlendirebilmem için 1-2 ilaçla suyuna katılacak 4 adet ilaç verdi şimdi onları deniycem palet yeme alışması için de önüne yemi 10-15dk koyun sonra alın tarzı bir öneride bulundu öyle yapacağım bunun üstüne yapmam gereken önerebileceğiniz bir şey var mı acaba

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
merhaba bu sabah götürdüm parazit mantar vs yokmuş ancak ben palet yem kullanmıyordum palet yeme geçirdi ve nemlendirebilmem için 1-2 ilaçla suyuna katılacak 4 adet ilaç verdi şimdi onları deniycem palet yeme alışması için de önüne yemi 10-15dk koyun sonra alın tarzı bir öneride bulundu öyle yapacağım bunun üstüne yapmam gereken önerebileceğiniz bir şey var mı acaba
Pelet yem kimyasal olduğu için Forum olarak tavsiye etmiyoruz.

Kuşu görebilir miyiz?

Üst Alt