• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun Kedi saldirdi

bidikcan

Yeni Üye
Balkonun kapisi acik kalmis demirlerden iceri kedi girmis masanin ustunden kafesi devirmis vazoyuda devirince sesi duyduk yemi suyu hepsi dokulmus kafes dusunce kusum cirpinmis kanatlarinin yarisi kopmus sirtindaki tuyler cok parcalanmis arka kuyrugu egik duruyor. Suan uyuyor. Kedileri severim ama artik o kedi benim dusmanim !! Yavru kuslar gibi otuyor cok bagirdi sesi kisilmis galiba. Yeniden kanat cikarmi? Bt-amin forte verdik

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Haftada iki kez BT amin Forte takviye verin. Yeniden çıkar. Yaralanmış mı kontrol edin iyice. Kedi tırnağı dersini fena keser. İyice bakın lütfen.

bidikcan

Yeni Üye
Haftada iki kez BT amin Forte takviye verin. Yeniden çıkar. Yaralanmış mı kontrol edin iyice. Kedi tırnağı dersini fena keser. İyice bakın lütfen.
Sorna kameradan baktik kusa hic dokunamamis kafes ters donunce kusum tavana tutunmus kusa ulasamamis

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. 😔
Şoktadır büyük ihtimalle. Bol bol ilgi ve sevgi gösterin. Takviyelerini düzenli verin, eski haline döner en kısa zamanda inşallah.

bidikcan

Yeni Üye
Geçmiş olsun. 😔
Şoktadır büyük ihtimalle. Bol bol ilgi ve sevgi gösterin. Takviyelerini düzenli verin, eski haline döner en kısa zamanda inşallah.
Cok tessekkur ederim basindan hic ayrilmiyorum surekli uyuyor. Yumurta verdim. Yanliz gece yine ayni yerine koycam gece nasil uyicak billmiyorum. Her aksam evde ucsun diye saliyorduk bir kac gun birakmicaz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kediden kuşa herhangi bir temas olmamışsa bende Kübra gibi düşünüyorum. Çok korktuğundan şok geçirmiştir. Videosunu görebilir miyiz.

bidikcan

Yeni Üye
Merhaba kediden kuşa herhangi bir temas olmamışsa bende Kübra gibi düşünüyorum. Çok korktuğundan şok geçirmiştir. Videosunu görebilir miyiz.
merhaba evet cok sok gecirdi. masa ortusunu cekip kafesi dusuruyor vazoda disunce biz kosup iceri giriyoruz Kamera goruntusune babam erisebiliyor. Kusun anlik videosunu yarin atabilirim.

bidikcan

Yeni Üye
Kusumda tramva oldugu icin kimsenin olmadigi sessiz bir odaya koydum ustunude orttum. Sayenizde icim bugun cok rahat oldu. Cok iyi insanlarsiniz iyiki varsiniz 🙏❤

bidikcan

Yeni Üye
Bussuru olaylar yasadi ama saglikli gozukuyor dun cok uzdu ama kanatlarin hepsi kopsaydi daha cok uzulurdum. Konusmuyor sadece kisik sesle vik diye otuyor Arkadasimin babasi doktor ona gosterdim bi sure ucurtma ilacini suyuna koy bisey olmaz 2 haftaya iylesir dedi.
Videosu Watch unnamed | Streamable

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bussuru olaylar yasadi ama saglikli gozukuyor dun cok uzdu ama kanatlarin hepsi kopsaydi daha cok uzulurdum. Konusmuyor sadece kisik sesle vik diye otuyor Arkadasimin babasi doktor ona gosterdim bi sure ucurtma ilacini suyuna koy bisey olmaz 2 haftaya iylesir dedi.
Maşallah maşallah evet iyi görünüyor. Uçurtma ilacı nedir b vitamini mi. Haftada iki b vitamini verin. Tüyleri iki aya kalmaz çıkar.

TarçınTaş

Paylaşımcı
kısık vik dediğiniz sesi ksydetme şansınız var ise duymak isterim, bir karşılaştırma yapacağım. Teşekkür ederim şimdiden😊

bidikcan

Yeni Üye
Maşallah maşallah evet iyi görünüyor. Uçurtma ilacı nedir b vitamini mi. Haftada iki b vitamini verin. Tüyleri iki aya kalmaz çıkar.
Ucurtma ilacimi o nedir? Aa simdi gordum bi sure kusu ucurtma dedi o ilac dwgil 😂😂

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhaba öncelikle geçmiş olsun arkadaşlarımız gerekenleri söylemiş :) benim söylemek istediğim tek şey kedinin bir suçu yok ve kediye düşman olmanızı gerektirecek bir durum da yok, bu olan sizin dikkatsizliğinizden kaynaklı olmuş malesef.. balkon kapısını açık bırakmanız kedinin suçu değil, içgüdülerine göre hareket etmiş o. Kapımızın önünde ilgilendiğimiz çok fazla kedi var ve sizi anlarım bu konuda ama dediğim gibi düşman olmanızı hak etmiyor, sadece lütfen bir dahakine daha dikkatli olun içeri girmemesi adına🙏

Son düzenleme:

bidikcan

Yeni Üye
Merhaba öncelikle geçmiş olsun arkadaşlarımız gerekenleri söylemiş :) benim söylemek istediğim tek şey kedinin bir suçu yok ve kediye düşman olmanızı gerektirecek bir durum da yok, bu olan sizin dikkatsizliğinizden kaynaklı olmuş malesef.. balkon kapısını açık bırakmanız kedinin suçu değil, içgüdülerine göre hareket etmiş o. Kapımızın önünde ilgilendiğimiz çok fazla kedi var ve sizi anlarım bu konuda ama dediğim gibi düşman olmanızı hak etmiyor, sadece lütfen bir dahakine daha dikkatli olun içeri girmemesi adına🙏
sinirlenmistim evet haklisiniz bizim hatamizdi