• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun Kedi saldirdi

bidikcan

Yeni Üye
Hocalarım daha iyi anlar bakınca bilgilendirirler ama bana ağlıyor gibi geldi, yalnız bırakmayın travma kalmış olabilir ilgi ve sevgi gösterin lütfen🥹🥹
Bencede aci cekiyor 😧 youtubeden tom ve jerry actim kardesimle izliyorlar baska bisey aklima gelmiyor

bidikcan

Yeni Üye
Videoda ilgi istediği için bu sesleri çıkarıyor, bol bol ilgi ve sevgi gösterin derim ☺🌸
evet
Merhaba öncelikle geçmiş olsun arkadaşlarımız gerekenleri söylemiş :) benim söylemek istediğim tek şey kedinin bir suçu yok ve kediye düşman olmanızı gerektirecek bir durum da yok, bu olan sizin dikkatsizliğinizden kaynaklı olmuş malesef.. balkon kapısını açık bırakmanız kedinin suçu değil, içgüdülerine göre hareket etmiş o. Kapımızın önünde ilgilendiğimiz çok fazla kedi var ve sizi anlarım bu konuda ama dediğim gibi düşman olmanızı hak etmiyor, sadece lütfen bir dahakine daha dikkatli olun içeri girmemesi adına🙏
Kusuma saldiran kedinin siyah rengi vardi o kediyle ben videodayiz hic zarar vermedim

bidikcan

Yeni Üye
Kusum artik tramvasini atlatti tuyleri cikiyor daha ucamiyor yerde geziyor cok zor sey yasadik oluyordu kusumun yarisi yoktu sizde gordunuz herkeze cok tessekkur ederim yardimlariniz icin 🙏🤗