• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Kayıp kuş

Lorca34

Aktif Üye
Başınız sağ olsun. Cennet kuşu gittiği yerde neşeyle kanat çırpsın inşallah. Siz bebek gibi baktınız, eminiz buna. Ama bazen yetmiyor işte. Allah bu kadar nefes vermiş garibimize. Anısını sevgiyle yaşatacaksınız, başka çare yok. Sabır dilerim. Şanslıymış ki kısacık hayatında sizin gibi kalbi sevgi ve merhamet dolu bir insanla karşılaşmış. 🤍

Huzurun annesi

Aktif Üye
Çok teşekkür ederim bende çok şanslıydım ki onun gibi güçlü bir canı tanıdım. Ebedi değil bu ayrılık . Sonunda kavuşacağız kuzumla. Güzel gözlü kuzum benim . Sessizce geldi sessizce gitti..

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Başınız sağolsun.. Çok uğraştınız, sizde bulunuşu kısa bir süre için de olsa çok sevildiği güvenli bir alanı oldu.🌹 İyi ki onu fark ettiniz, elinizden geleni de yaptınız. Cennette özgürce uçsun artık🙏

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun😔

Huzurun annesi

Aktif Üye
Hepinize çok teşekkür ederim , amin. Benim güzel olglum iyi ki bizi seçti . İyi ki o mis kokusunu içime çekmek nasip oldu. Sanki yıllarca bendeydi , öpmeye , omuzumda durmaya alışmıştı. Şimdiden çok özledim . Salıncak almıştık ona iyileşip bir kere bile sallanamadi

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Allah kalbinize ferahlık versin😔