FatımaB. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 1,649 Tepkime puanı 88 Puanları 0 7 Nis 2025 #21 Anladım kusura bakmayın tam hatırlayamadım ben Hocalarım size dönüş sağlayacaktır
H Hypnoss Paylaşımcı Katılım 17 May 2023 Mesajlar 213 Tepkime puanı 68 Puanları 28 7 Nis 2025 #22 FatımaB.' Alıntı: Anladım kusura bakmayın tam hatırlayamadım ben Hocalarım size dönüş sağlayacaktır Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler öneriniz için
FatımaB.' Alıntı: Anladım kusura bakmayın tam hatırlayamadım ben Hocalarım size dönüş sağlayacaktır Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler öneriniz için
FatımaB. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 1,649 Tepkime puanı 88 Puanları 0 7 Nis 2025 #23 Rica ederim
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 7 Nis 2025 #24 Hypnoss' Alıntı: Yumurta olsa da zayıflatmam gerekiyor gibi hissediyorum kuyruk sekmesinden dolayı Genişletmek için tıkla ... Yağlı kuşta yumurta ihtimali düşüktür. Siz günde bir yemek kaşığından azla yem vermeyin. Sebze verin. Egzersiz mutlaka uygulayın.
Hypnoss' Alıntı: Yumurta olsa da zayıflatmam gerekiyor gibi hissediyorum kuyruk sekmesinden dolayı Genişletmek için tıkla ... Yağlı kuşta yumurta ihtimali düşüktür. Siz günde bir yemek kaşığından azla yem vermeyin. Sebze verin. Egzersiz mutlaka uygulayın.
H Hypnoss Paylaşımcı Katılım 17 May 2023 Mesajlar 213 Tepkime puanı 68 Puanları 28 7 Nis 2025 #25 Semiha S.' Alıntı: Yağlı kuşta yumurta ihtimali düşüktür. Siz günde bir yemek kaşığından azla yem vermeyin. Sebze verin. Egzersiz mutlaka uygulayın. Genişletmek için tıkla ... Hocam bahsettiğim saatli beslemeye geçsem zararı olur mu? Strese girer mi kuşlar yuva da yem görmediklerinde strese girebilirler diye duymuştum ama başka çözüm de bulamıyorum.
Semiha S.' Alıntı: Yağlı kuşta yumurta ihtimali düşüktür. Siz günde bir yemek kaşığından azla yem vermeyin. Sebze verin. Egzersiz mutlaka uygulayın. Genişletmek için tıkla ... Hocam bahsettiğim saatli beslemeye geçsem zararı olur mu? Strese girer mi kuşlar yuva da yem görmediklerinde strese girebilirler diye duymuştum ama başka çözüm de bulamıyorum.