• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! karadeniz pet güvenilirmi

ahmet efe mercan

Yeni Üye
selamlar şimdi ben kanaryama probiyotik (entrobac) alıcam karadeniz petshop diye bi satıcı çıkıyo bölünmüş ürün satıyo yani ben ondan alıcam bu satıcı güvenilirmi sizin kuşlarınızda işe yaradımı probiyotik bide kaç gram alayım bi takımım var sadece

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bizler daha çok @Şehmus BAKIR hocamızon sahibi olduğu mamaist.com dan alışveriş yapıyoruz. Ordan alan yok mu elbette var herkesin kendi tercihi herkesi memnun etmek zor memnun olan da var olmayanda var🙏 Mamaist w.pp hattına yazarsanız Şehmus hocamız size yardımcı olacaktır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
selamlar şimdi ben kanaryama probiyotik (entrobac) alıcam karadeniz petshop diye bi satıcı çıkıyo bölünmüş ürün satıyo yani ben ondan alıcam bu satıcı güvenilirmi sizin kuşlarınızda işe yaradımı probiyotik bide kaç gram alayım bi takımım var sadece
Merhaba Bölünmüş olarak cam şişede mamaist.com dan temin ediyorum, orjinaldir güveniyorum, forumumuzun sponsorudur
Diğer sitelerde plastik şişede geliyor bildiğim kadarıyla
Tercih sizindir

toprakkk622

Aktif Üye
Mamaisttede aynı ürünler var güvenilir. Bir kez büyük e-ticaret sitelerinde bisey alırken kargoyu 1 kez ödemek icin yanına ekleme yaparak oradan alısveris yapmıstım röhnfried tokat bayisiymiş cam kavanozda göndermisleri entrobacı sıkıntı yaşamamıştım. Onun dısında mümkün olduğunca mamaistten almaya calısıyorum böyle bir sitede ücretsiz insanlara destek oluyorlarken onlarıda desteklemek bizim borcumuz gibi geliyor :) Tabiki tercih sizin.

ahmet efe mercan

Yeni Üye
Ya peki aklım karıştı probiyotiklerden prozeyma f5 mi daha iyi diaymemi entrobacmi ikisindede okadar güzel yorumlar varki bide bu bölünmüş üründen kaç gr almalıyım sizce 1 takım kuşum var

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ya peki aklım karıştı probiyotiklerden prozeyma f5 mi daha iyi diaymemi entrobacmi ikisindede okadar güzel yorumlar varki bide bu bölünmüş üründen kaç gr almalıyım sizce 1 takım kuşum var
Entrobac alabilirsiniz 👍