• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Karadeniz pet market vb. Kuş ürünleri yerleri

Kuşlarımiçin

Yeni Üye
Merhaba kuşlarıma vitamin almak istiyorum kuşum hafif lipomlu ve karaciğer yağlanması var veteriner öyle dedi tüy sağlığı için vitamin almak istiyorum yapay zekanın önerdiği marka versele laga avi chol markasıydı hem tüy hem karaciğer sağlığı içinmiş kullanan varsa iyi mi değil mi yazabilir mi bir de bu ilacı nereden söyleyeceğim Karadeniz pette var orası iyi mi ürünleri orjinal mi bilen birileri söylesin lütfen en iyi yer neresi

vebba

Aktif Üye
ben tüm röflend ürünlerini karadenizpetten alıyorum çok memnunum yanında özellikle ürün ile ilgili genel bilgi kullanım klavuzu yazan bir kağıtta gönderiyor.ürünleri damlalıklı şişede üstünde ürünün etiket kopyası ve son kullanma tarihi yazıyor.

Kuşlarımiçin

Yeni Üye
ben tüm röflend ürünlerini karadenizpetten alıyorum çok memnunum yanında özellikle ürün ile ilgili genel bilgi kullanım klavuzu yazan bir kağıtta gönderiyor.ürünleri damlalıklı şişede üstünde ürünün etiket kopyası ve son kullanma tarihi yazıyor.
Teşekkür ederim

Üst Alt