• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Karaciğer büyümesi

dilaraydin

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Karaciğer büyümesi, yağlanması
Hastalık Belirti Tarihi
4 Eyl 2026
Merhaba kuşum yaklaşık bir ay önce hastalandı, çok kötüydü. veterine götürdüğümüzde sarılık olduğunu röntgen çekildiğimizde de karaciğerinde aşırı büyüme olduğunu tespit etmiştik durumu kritik demesine rağmen çok şükür ilaçla ve takviyeyle toparladık, sarılık geçti gittiğimiz son 2 kontrolünde de karaciğerinde küçülme tespit ettik. İlacı kestik ama veterineri takviyeleri sabah akşam olmak üzere 20 şer dk arayla vermeye devam edin bitene kadar dedi. Aşağıda bıraktılarımı sabah-akşam veriyorum ama ağır gelip gelmemesi konusunda içim hiç rahat değil. Yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

dilaraydin

Yeni Üye
Yoğun ishal halsizlik dolayısıyla yem yememe vardı kursak besleme yaptık şuan yem yemesinde hareketlerinde çok şükür hiçbir sıkıntı kalmadı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba ektekiler hem karaciğeri temizleyen hemde bağışıklığı güçlendiren takviyelerdir. Her birinin görevi farklı olduğu için ağır gelmez. Hekiminizin dediği şekilde ilerleyin.

dilaraydin

Yeni Üye
Merhaba ektekiler hem karaciğeri temizleyen hemde bağışıklığı güçlendiren takviyelerdir. Her birinin görevi farklı olduğu için ağır gelmez. Hekiminizin dediği şekilde ilerleyin.
çok teşekkür ederim. ona da dedim böbreklerine vs ağır gelmez mi diye gelmez dedi ama buraya da sormak istedim bi. Kullanalım o zaman:)

Üst Alt