• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Karaciğer büyümesi

Cikomlatam

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik, ötmemek kafasını gömüp tüm gün uyumak az beslenmek
Hastalık Belirti Tarihi
31 Tem 2026
Cennet papağanım yaklaşık 2 yaşında erkek. Evlat edindiğindiğimden beri burdan bilgiler alıp vitaminlerini düzenli verdim hijyenine dikkat ettim sağlığını takip ettim. Yaklaşık 1 senedir yavrumdan uzakta yaşıyorum ailem ilgileniyor. Normalde çok enerjik olan kuşum bu gun kafasını gömüp hep uyuyunca veterinere götürmüşler ve rontgen ve dışkı tahlilleri yapılmış. Karaciğer büyümesi var kalbine baskı yapıyor denmiş. Kursak mantarı yok fakat dışkıda mantar var denmiş. Reçetesini ve rontgeni ekliyorum. Allah için yardım eder misiniz benim evladımdan farksız ne yapmak gerek bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun. Veteriner hekim genel olarak iyi ilaç ve takviyeler vermiş Ama şöyle bir problem var karaciğeri küçültmek için mutlaka içinde L Carnıtıne olan bir ürün kullanmanız lazım ve size karaciğer koruyucu vermiş ama karaciğerin yağlanmasını azaltacak ve karaciğerin yapısını küçülecek mutlaka bir L Carnıtıne kullanılması gerekiyor tekrar bir veteriner hekime sorabilirsiniz. Ben sıze Ürünlerı de Soylemek Istıyorum. Hepecarnıtol ve Avıcare L Carnıtıne. Ama mutlaka kilosunu takip ederek kullanın. Dışkıda çıkan mantar için mutlaka ilacını aksatmadan kullanın o halsizliği bu yüzdendir.

Üst Alt