• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

karaciğer büyümesi

sedanur ağger

Aktif Üye
kuşumu dün veterinere götürdüm karaciğer büyümesi zaten vardı fakat kullandığımız takviyelere rağmen gelişme olmadı ayrıca ekstra olarak kuşumun dışkısında epitel dökülme tespit edilmiş röntgenlerin de fotoğrafını ekledim ishali ve dışkı yaparken zorlanması mevcut antibiyotik tedavisine başlaması önerildi ekstra olarak önerebileceğiniz bir şey mevcut mudur

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
kuşumu dün veterinere götürdüm karaciğer büyümesi zaten vardı fakat kullandığımız takviyelere rağmen gelişme olmadı ayrıca ekstra olarak kuşumun dışkısında epitel dökülme tespit edilmiş röntgenlerin de fotoğrafını ekledim ishali ve dışkı yaparken zorlanması mevcut antibiyotik tedavisine başlaması önerildi ekstra olarak önerebileceğiniz bir şey mevcut mudur
Takviye olarak ne kullanıyorsunuz

sedanur ağger

Aktif Üye
Takviye olarak ne kullanıyorsunuz
genelde doğal tedavi yaptık enginar suyu deve dikeni tohumu ve sebze ağırlıklı diyet uyguladık ayrıca veterinerimizin verdiği karaciğer destek ilacımız vardı suyuna bir damla şeklinde egzersiz yaptırıyoruz fakat bir ilerleme kaydedemedik malesef

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
evet aslında kullanıyoruz yemlerine ama bi sonuç vermedi genetik kaynaklı bi rahatsızlık olabileceğinden şüphelendiler ama epitel dökündü nedendir nedir anlayamadım bir sorun teşkil etmez umarım
Deri döküntüsü epitel döküntü kepek döküyor mu kuşunuz , daha önce neler kullandiniz daha önce hangi ilaçları hangi kimyasalları kullandınız vereceğiniz en iyi şey benim yorumum tabiki deve dikeni tohumu karaciğer dostu uzman görüşü farklı tabiki

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
genelde doğal tedavi yaptık enginar suyu deve dikeni tohumu ve sebze ağırlıklı diyet uyguladık ayrıca veterinerimizin verdiği karaciğer destek ilacımız vardı suyuna bir damla şeklinde egzersiz yaptırıyoruz fakat bir ilerleme kaydedemedik malesef

Karaciğer destek ilacı nedir hocam organ tahribatı geri dönüşü çok zor önceden bozulmuş bir sistem kendini kimyasal ile çok zor toparlar özelikle kuşlarda

sedanur ağger

Aktif Üye
Karaciğer destek ilacı nedir hocam organ tahribatı geri dönüşü çok zor önceden bozulmuş bir sistem kendini kimyasal ile çok zor toparlar özelikle kuşlarda
yani inanın ben de ne yapacağımı şaşırdım şuan durumu kötü yani kuşumun öneriniz varsa onu yapayım bende kimyasal kullanmak asla istemiyorum zaten ilaçtan ziyade biz sebze diyetine ve enginar gibi doğal şeylere yöneldik bi düzelme yok

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
veterinerimiz bu ilaçları verdi içindekileri yazdım dedi ama anlayan varsa bakmanız mümkün mü acaba yararı var mıdır
Enzimleri bilmesem valla okuyamazdım tam doktor yazısı 🤣 Karaciğer için yağlanmayı azaltacak şeyler vermiş ek olarak probiyotik ve enzim vermiş işe yararlar 🌸

sedanur ağger

Aktif Üye
Enzimleri bilmesem valla okuyamazdım tam doktor yazısı 🤣 Karaciğer için yağlanmayı azaltacak şeyler vermiş ek olarak probiyotik ve enzim vermiş işe yararlar 🌸
inanın bende okuyamadığımdan size danıştım hem enzim falan bilmem hem yazı zaten almış başını gidiyor 🤣 çok sağolun umarım hemen iyi olur miniğim iyi geceler dilerim ☘

Üst Alt