Kara Sinekkerin Karanlık yüzü! - Kuşhaneler'de sineklere DİKKAT ! 🪰 
Dostlar kuşhane veya ev ortamında kuş besleyen , kedi , köpek besleyen ve temizliğe dikkat etmeyen arkadaşlarlar bu videolarda görünen kurtçuklar sinek larvaları. Ve korumariz antiparaziter uygulama olmayan yavrulara zarar verip öldürmekte.
Sizler için anlattım videoya 4 haneli bir sayı ekledim 2 adet dikkatli izleyen ilk yazan 2 kişiye e kitap hediye.
Ayrıca YouTube üzerinden 1 saat içinde en çok yorum yapan aboneye kitabı ayrıca hediye edeceğim Dostlar.
Temizliğe önem vermeyen.
Temizliğe özen göstermeyen.
Sadece kafes tabanını temizleyen.
Dışkı temasını kesmeyen.
Kafeslerde ızgara bulundurmayan.
Kuşlara antiparaziter uygulama yapmayan.
Kuşlara banyo vermeyen.
Dışkıları uzun süre bekleten.
Ortam Temizliği yapmayan.
5 takım kuşa 1 kg mama yapan.
Mamaları bekleten.
Beklemiş dökülmüş mamaları temizlemeyen.
Havalandırma sistemi olmayan .
Nem ve rutubetin çok olduğu yerlerde.
Mısır artığı, cips ot vs talaşı kullanan.
Sirke ile banyo veren.
Sirke ile temizlik yapmaya çalışan.
Sirke ile parazitleri önlemeye çalışan.
Kuşhaneler'de çöp kovası bulunduran. Kuşhanelerde halı ,kilim , yolluk bulunduran.
Sıvasız duvarlarda çatlak olan çatlakları kapatmayan.
İzbe karanlık yerlerde kömürlüklerde güneş görmeyen ortamlarda üretim için uğraşan..
Kuş severlerin dikkatine....
Antiparaziter uygulama videosu
Ortam Temizliği sinek ve böcekleri kovmak için ortam temizliği için kullanılacak doğal araçlar..
Avian pox sivri sineklerin getirdiği hastalıklar.
Arkadaşlar bu içerikleri izleyin ve dinleyin. Paylaşın daha fazla kişiye ulaşalım.
Kafes kuşların için en detaylı en kapsamlı kitap E- kitap Google Play kitaplar uygulamasini kullanarak okuyabilirsiniz..
play.google.com
Facebook, Instagram, YouTube kanalları üzerinden takip edebilirsiniz. Uygulamalarda Kafes Kuşları Üretim Rehberi yazmanız yeterli
www.facebook.com
youtube.com
www.instagram.com
Dostlar kuşhane veya ev ortamında kuş besleyen , kedi , köpek besleyen ve temizliğe dikkat etmeyen arkadaşlarlar bu videolarda görünen kurtçuklar sinek larvaları. Ve korumariz antiparaziter uygulama olmayan yavrulara zarar verip öldürmekte.
Sizler için anlattım videoya 4 haneli bir sayı ekledim 2 adet dikkatli izleyen ilk yazan 2 kişiye e kitap hediye.
Ayrıca YouTube üzerinden 1 saat içinde en çok yorum yapan aboneye kitabı ayrıca hediye edeceğim Dostlar.
Temizliğe önem vermeyen.
Temizliğe özen göstermeyen.
Sadece kafes tabanını temizleyen.
Dışkı temasını kesmeyen.
Kafeslerde ızgara bulundurmayan.
Kuşlara antiparaziter uygulama yapmayan.
Kuşlara banyo vermeyen.
Dışkıları uzun süre bekleten.
Ortam Temizliği yapmayan.
5 takım kuşa 1 kg mama yapan.
Mamaları bekleten.
Beklemiş dökülmüş mamaları temizlemeyen.
Havalandırma sistemi olmayan .
Nem ve rutubetin çok olduğu yerlerde.
Mısır artığı, cips ot vs talaşı kullanan.
Sirke ile banyo veren.
Sirke ile temizlik yapmaya çalışan.
Sirke ile parazitleri önlemeye çalışan.
Kuşhaneler'de çöp kovası bulunduran. Kuşhanelerde halı ,kilim , yolluk bulunduran.
Sıvasız duvarlarda çatlak olan çatlakları kapatmayan.
İzbe karanlık yerlerde kömürlüklerde güneş görmeyen ortamlarda üretim için uğraşan..
Kuş severlerin dikkatine....
Antiparaziter uygulama videosu
Ortam Temizliği sinek ve böcekleri kovmak için ortam temizliği için kullanılacak doğal araçlar..
Avian pox sivri sineklerin getirdiği hastalıklar.
Arkadaşlar bu içerikleri izleyin ve dinleyin. Paylaşın daha fazla kişiye ulaşalım.
Kafes kuşların için en detaylı en kapsamlı kitap E- kitap Google Play kitaplar uygulamasini kullanarak okuyabilirsiniz..
Kafes Kuşları Bakım Rehberi: Kanatlı Üretim Rehberi by Mehmet Gürbüz - Books on Google Play
Kafes Kuşları Bakım Rehberi: Kanatlı Üretim Rehberi - Ebook written by Mehmet Gürbüz. Read this book using Google Play Books app on your PC, android, iOS devices. Download for offline reading, highlight, bookmark or take notes while you read Kafes Kuşları Bakım Rehberi: Kanatlı Üretim Rehberi.
Facebook, Instagram, YouTube kanalları üzerinden takip edebilirsiniz. Uygulamalarda Kafes Kuşları Üretim Rehberi yazmanız yeterli
KAFES Kuşları Üretim Rehberi
KAFES Kuşları Üretim Rehberi. 6.735 beğenme · 34 kişi bunun hakkında konuşuyor. Kafes kuşları hakkında detaylı bilgi
Kafes Kuşları Üretim Rehberi
Kafes kuşları üretimi üzerıne teknık ve detaylı bilgi bu kanalda kısa short vıdeoları ile evcıl kuşların gizemli dünyasına beraber göz atacağız.. beslenme,üretim,sağlık konuları üzerıne bilgiler paylaşacagım
Kafes Kuşları Üretim Rehberi (@kafes_kuslari_uretim_rehberi) • Instagram photos and videos
230 Followers, 70 Following, 63 Posts - See Instagram photos and videos from Kafes Kuşları Üretim Rehberi (@kafes_kuslari_uretim_rehberi)
www.instagram.com