• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et kanatları titriyor çok, kustu

anydayykk

Tutkulu
şu an hızlı hızlı yazıyorum sabahtan beri hiçbir şey vermedim sadece salatalkk verdim sabah çok iyiydi, 2 saattir lambanın tepesinde duruyordu görmedim, şimdi indirdim kafese koydum kanatlarınu açıp çok şiddetli titretiyor. yemek yemişti 3 saat kadar önce açlık dışkısı yaptı

şekersiz mama var elimde onu hazırlayayım dedim verir vermez öğürme hareketleri yaptı kustu tane yemler. pirinçli su verdim verir vermez öğürme hareketi yapıyor onun dışında kendi kendine musmuyor ne yapacağım

anydayykk

Tutkulu
şu an hızlı hızlı yazıyorum sabahtan beri hiçbir şey vermedim sadece salatalkk verdim sabah çok iyiydi, 2 saattir lambanın tepesinde duruyordu görmedim, şimdi indirdim kafese koydum kanatlarınu açıp çok şiddetli titretiyor. yemek yemişti 3 saat kadar önce açlık dışkısı yaptı

şekersiz mama var elimde onu hazırlayayım dedim verir vermez öğürme hareketleri yaptı kustu tane yemler. pirinçli su verdim verir vermez öğürme hareketi yapıyor onun dışında kendi kendine musmuyor ne yapacağım
aç kalmasını istemedim ama bir şey yutar yutmaz öğürme hareketi yapıyor. salatalığı iki kuşum da yedi ama diğer gayet iyi. onun dışında vitamin, darı vesaire vermedim çok yedi ondan midesi mi rahatsızlandı acaba

anydayykk

Tutkulu

daha önce de böyle bir olay olmuştu ama kafes boyası kuşmuştu o zaman, şimdi kendi kendine öğürmüyor ben bir şey yemesi içmesi için verince öğürüyor. tane tane yemler kustu.

anydayykk

Tutkulu
daha önce de böyle oldu ama kendi kendine düzelmişti pirinç suyu verince. bir kez daha deneyeceğim pirinç suyu vermeyi ama verir vermez kusar gibi hareket yapıyor
Az önce elime alıp sevdim sevdiriyor kendini, elimden omzuma atladı. aç kaldığı için halsiz bence. ama bir şey yediremiyorum kusma hareketi yapıyor. rahatlatacağım onu biraz

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Eğer zehirlenme durumu varsa muz üzerine çok az zencefil tozu serpip yedirmeye çalışın.El besleme maması var mı elinizde

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Az önce elime alıp sevdim sevdiriyor kendini, elimden omzuma atladı. aç kaldığı için halsiz bence. ama bir şey yediremiyorum kusma hareketi yapıyor. rahatlatacağım onu biraz
En çok ne seviyorsa verin yesin dışkılasın, bir şey dokunmuş

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Salatalıkta önce ne yedi

anydayykk

Tutkulu
Eğer zehirlenme durumu varsa muz üzerine çok az zencefil tozu serpip yedirmeye çalışın.El besleme maması var mı elinizde
var yaptım ama yemiyor ki başını çeviriyor sürekli. ama zehirlenme olduğunu sanmıyorum elimden uçtu az önce lambaya kendi isteği ile.

anydayykk

Tutkulu
Salatalıkta önce ne yedi
hiçbir şey sadece yem. havuç öok sever rendeledim çok azıcık yedi ama burun kıvırdı yine. aç kalmış bence yemek yese düzelecek. açlıktan titriyor olabilir. aktif bir kusma yok bir çey yedirince öğürüyor sadece 1 kez kustu su içirdikten sonea

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
hiçbir şey sadece yem. havuç öok sever rendeledim çok azıcık yedi ama burun kıvırdı yine. aç kalmış bence yemek yese düzelecek. açlıktan titriyor olabilir. aktif bir kusma yok bir çey yedirince öğürüyor sadece 1 kez kustu su içirdikten sonea
Açlıtan titreme olmaz, su içirin kussun

Üst Alt