• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kanat yaralanması ve tedavi

cgrmz

Aktif Üye
Dışkısının beyaz olan kısmı çok belli belirsiz pembe duruyor iç kanamadan şüphelendik siz ne dersiniz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İç kanama olacağını sanmıyorum. Dışkıdada öyle bir durum görünmüyor. Pembeliğide göremedim ama siz gördüyseniz yediği birşeydende renk değişikliği olabilir.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dışkısının beyaz olan kısmı çok belli belirsiz pembe duruyor iç kanamadan şüphelendik siz ne dersiniz?
Resimde pek belli olmuyor tabi siz daha iyi görürsünüz dışkı yaparken zorlanıyor mu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Rif dışkı ile atılır yediği için,
Dışkılar antibiyotik kaynaklı bağırsak florasını bozmuş, endişe etmeyin lütfen

cgrmz

Aktif Üye
Merhabalar, rif tedavisi sonrası durum böyle ben tuttum eşim fotoğrafını çekti. Bu kırık görünen tüyler düşecek mi yoksa çekilmesi mi gerekiyor?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, rif tedavisi sonrası durum böyle ben tuttum eşim fotoğrafını çekti. Bu kırık görünen tüyler düşecek mi yoksa çekilmesi mi gerekiyor?
Merhaba maşallah SüphanAllah çok güzel toparlamış emeğinize yüreğinize sağlık 😊🤲
Rifi sürerken tüyleri de hafif hareket ettirin, canlılığı öldükçe düşecektir, cansız tüy acıma yapmaz, kökler siyahsa ölmüştür😊