Şu şekilde uçarken yere düştü ama çarpmadan içerde zor tutuyorum kuşu dışarda kendine zarar verebilir diye düşünüyorum yaklaşık 5 6 tane uzun kanat düşürdü
Şu şekilde uçarken yere düştü ama çarpmadan içerde zor tutuyorum kuşu dışarda kendine zarar verebilir diye düşünüyorum yaklaşık 5 6 tane uzun kanat düşürdüEkli dosyayı görüntüle 65633
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu
Daha çok sanmıştım, bt amin forte takviyesi hızlandırır yeni tüy gelişimini, çıkarın endişe etmeyin, gözünüz üzerinde olsun
Şu şekilde uçarken yere düştü ama çarpmadan içerde zor tutuyorum kuşu dışarda kendine zarar verebilir diye düşünüyorum yaklaşık 5 6 tane uzun kanat düşürdüEkli dosyayı görüntüle 65633
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu
Daha çok sanmıştım, bt amin forte takviyesi hızlandırır yeni tüy gelişimini, çıkarın endişe etmeyin, gözünüz üzerinde olsun
Bugün kısa olan tek kanadını yukarı doğru kaldırmaya başladı kanat altında kan fln yok 3 4 saniye yukarda tutuyor acaba incinme veya kırık falan olabilir mi neden bu hareketi yapıyor ki kafes içinde çırpınırken vurmuş olabilir bi tık kötü gibi duruyor 3 4 kere uçmaya çalıştı hep halıya düşüyor neyseki bir yerlere çarpmıyor ama 10 cm öteye bile zıplayamıyor 1 ay boyunca kuş uçamazmı
Ekli dosyayı görüntüle 65697
Bugün kısa olan tek kanadını yukarı doğru kaldırmaya başladı kanat altında kan fln yok 3 4 saniye yukarda tutuyor acaba incinme veya kırık falan olabilir mi neden bu hareketi yapıyor ki kafes içinde çırpınırken vurmuş olabilir bi tık kötü gibi duruyor 3 4 kere uçmaya çalıştı hep halıya düşüyor neyseki bir yerlere çarpmıyor ama 10 cm öteye bile zıplayamıyor 1 ay boyunca kuş uçamazmı Ekli dosyayı görüntüle 65703
Kanadının altına baktınız mı? Yara falan var mı?
D vitamini verebilirsiniz kemikleri güçlensin, olabilir incinme, çatlama, varsa da iyileşme süreci yaşıyordur,
Kanatlıoil d3 çok iyi olur
BtAmin forte ile birlikte verebilirsiniz
Kanadının altına baktınız mı? Yara falan var mı?
D vitamini verebilirsiniz kemikleri güçlensin, olabilir incinme, çatlama, varsa da iyileşme süreci yaşıyordur,
Kanatlıoil d3 çok iyi olur
BtAmin forte ile birlikte verebilirsiniz