Hocam vitaminleri sipariş edicegim onun dışında kuşun tüylerini çekme işlemi felan varmış onu yaptıriyimmi daha sağlıklı tüylerin çıkması icinŞuan almayın bir iki ay bu takviyeleri kullanın durumuna bir bakalım ona göre hareket edelim![]()
Hocam vitaminleri sipariş edicegim onun dışında kuşun tüylerini çekme işlemi felan varmış onu yaptıriyimmi daha sağlıklı tüylerin çıkması icinŞuan almayın bir iki ay bu takviyeleri kullanın durumuna bir bakalım ona göre hareket edelim![]()
@Şehmus BAKIR hocam kuşun kanatlarına herhangi bir müdahalede bulanmamayayim değilmiGerwit, entrobac ve BT amin Forte temin ediniz birde kaliteli bir mama ve nekton msa alın bunları düzenli olarak haftada bir kez kullanmaya başlayın bağışıklığı güçlendikçe tüyler gelir![]()
Merhaba, ben bu kuşun tüy değişiminde tüylerini tamamlayacağını düşünüyorum. Dinlendirilmeden, arka arkaya eşe atılan kuşların yavrularında ya da yavru zamanı ağır ilaçlara maruz kalan anne babanın yavrularında uzun uçuş tüyleri ve kuyrukta düşmeler görülebiliyor. İyi bir bakımla tüy değişiminde geri çıkabilir. Aspur+darı karışımı tozsuz bir yem kullanın. Kanatlıoil pro B/H protein temin edin. Nekton msa yı da almanızı ravsşye ederim. Bölünmüş olarak mamaist den alabilirsiniz. Yemleri de aynı yerden alabilirsiniz. Tüylerini çektirmeyin@Şehmus BAKIR hocam selamun aleykum aradan 19 gun gectı gelısme varmıdır sıze sormak ısterım aradakı eskı yenı fotograflarını atacagım
french molt suphemız vardı
bu eskı fotograflar gzkczzy.jpg https://i.hizliresim.com/8l7ddv7.jpg
yeni resim ef5g7vh.jpg ve yeni video Streamable Video
tamam hocam birkaç tüyünü cektım canım acıdı cekerken daha cekmedım 15 gundur french molt olmama ıhtımalı yuksek dıyorsunuz yanı bende oyle dusunuyorum hıc kanlı tuy dokmedıMerhaba, ben bu kuşun tüy değişiminde tüylerini tamamlayacağını düşünüyorum. Dinlendirilmeden, arka arkaya eşe atılan kuşların yavrularında ya da yavru zamanı ağır ilaçlara maruz kalan anne babanın yavrularında uzun uçuş tüyleri ve kuyrukta düşmeler görülebiliyor. İyi bir bakımla tüy değişiminde geri çıkabilir. Aspur+darı karışımı tozsuz bir yem kullanın. Kanatlıoil pro B/H protein temin edin. Nekton msa yı da almanızı ravsşye ederim. Bölünmüş olarak mamaist den alabilirsiniz. Yemleri de aynı yerden alabilirsiniz. Tüylerini çektirmeyin
bende suan bt amın forte gerwıt w ve entrobac var onun dısında kusum bu 3 4 gundur kahverengı dıskılıyor nedenı nedır gayet hareketlı vıdeosunu bırakıyorum yem degıısklıgı yaptım anı ve tekrar yapacagfım onumuzdekı hafta temellı olarak gold wıngse gecıyorumMerhaba, ben bu kuşun tüy değişiminde tüylerini tamamlayacağını düşünüyorum. Dinlendirilmeden, arka arkaya eşe atılan kuşların yavrularında ya da yavru zamanı ağır ilaçlara maruz kalan anne babanın yavrularında uzun uçuş tüyleri ve kuyrukta düşmeler görülebiliyor. İyi bir bakımla tüy değişiminde geri çıkabilir. Aspur+darı karışımı tozsuz bir yem kullanın. Kanatlıoil pro B/H protein temin edin. Nekton msa yı da almanızı ravsşye ederim. Bölünmüş olarak mamaist den alabilirsiniz. Yemleri de aynı yerden alabilirsiniz. Tüylerini çektirmeyin
Bahsettiğiniz dışkının resmini görelim.bende suan bt amın forte gerwıt w ve entrobac var onun dısında kusum bu 3 4 gundur kahverengı dıskılıyor nedenı nedır gayet hareketlı vıdeosunu bırakıyorum yem degıısklıgı yaptım anı ve tekrar yapacagfım onumuzdekı hafta temellı olarak gold wıngse gecıyorum
Streamable Video videosu
Bahsettiğiniz dışkının resmini görelim.
tv6ygp7.jpg bir bu hocam biraz bulanık guncel varmı hemen bakayımBahsettiğiniz dışkının resmini görelim.
Güncel ve mümkünse birikmiş dışkıları görelim. Bu turuncu dışkı öncesindeki 2-3 günde ne yiyip içti?tv6ygp7.jpg bir bu hocam biraz bulanık guncel varmı hemen bakayım
hocam normal yem ve bıraz elma ve salata vede dal darı verdım bugun bırde hocam bu hafta cok vıtamın kullandı aslında turuncu degıl kahverengımsıGüncel ve mümkünse birikmiş dışkıları görelim. Bu turuncu dışkı öncesindeki 2-3 günde ne yiyip içti?
Net çekişmiş, rn az 5-6 dışkının göründüğü bir fotoğraf ekleyebilir misiniz?hocam normal yem ve bıraz elma ve salata vede dal darı verdım bugun bırde hocam bu hafta cok vıtamın kullandı aslında turuncu degıl kahverengımsı
Net çekişmiş, rn az 5-6 dışkının göründüğü bir fotoğraf ekleyebilir misiniz?
an19bns.jpg hocam bazen beyaza donuyor bazen yesıle anlayamadım gıttı pankreoflat verdım bırgun zararı olur dıye vermeyı bıraktımNet çekişmiş, rn az 5-6 dışkının göründüğü bir fotoğraf ekleyebilir misiniz?
3qdzpd1.jpg buda suankı halı bazen sıvımsı bazen yesıl bazen kahverengıNet çekişmiş, rn az 5-6 dışkının göründüğü bir fotoğraf ekleyebilir misiniz?
Sindirim sistemi bozulmuş. 3 gün arka arkaya entrobac verin. Şişe su ile günlük taze hazırlayın. Yarım suluğa 1 mercimek tanesi kadar. 4.gün sade su ile tekrar birikmiş dışkıları verelim. Bu süreçte ek besin, yumurta, mama, sebze, meyve olmayacak. Sadece yem ve entrobaclı suyuan19bns.jpg hocam bazen beyaza donuyor bazen yesıle anlayamadım gıttı pankreoflat verdım bırgun zararı olur dıye vermeyı bıraktım
tamam hocam sızın dedıgınızı anladıgım kadarıyla bu kusun french molt ıhtımalı dusukmu dıyorsanız oyle dıyorsanız bır nebze benım ıcımıde ferahjlatırsınız kusumu ucurayımmı yoksa ucurmayayımmı kusum ucabılsede okadar fazla degıl avızeye kadar uctuktan sonra assaga yavsaca ınıyor bu onu yorarmı ve yanındakı kusda ynı sudan ıcıcek bır sıkıntı cıkarıırmı entroıbac tesekkurlerSindirim sistemi bozulmuş. 3 gün arka arkaya entrobac verin. Şişe su ile günlük taze hazırlayın. Yarım suluğa 1 mercimek tanesi kadar. 4.gün sade su ile tekrar birikmiş dışkıları verelim. Bu süreçte ek besin, yumurta, mama, sebze, meyve olmayacak. Sadece yem ve entrobaclı suyu
Tüy tahlili yapmadan kuşun polyomavirüs taşıyıp taşımadığını anlayamayız. Ancak sadece kanat ve kuyrukta dökülme varsa, diğer tüyleri düzenliyse, french moult olmama ihtimali var. Bunu zaman gösterecek. Fransız tüy dökümünde zamanla tüm tüylerde eksilme, yer yer kelleşme, kırpık kırpık bir görünüm olur. Her halikarda İyi bir bakım alması şart.tamam hocam sızın dedıgınızı anladıgım kadarıyla bu kusun french molt ıhtımalı dusukmu dıyorsanız oyle dıyorsanız bır nebze benım ıcımıde ferahjlatırsınız kusumu ucurayımmı yoksa ucurmayayımmı kusum ucabılsede okadar fazla degıl avızeye kadar uctuktan sonra assaga yavsaca ınıyor bu onu yorarmı ve yanındakı kusda ynı sudan ıcıcek bır sıkıntı cıkarıırmı entroıbac tesekkurler
tamamdır hocam tesekkurler ıyı aksamlar dılerım bakımını yapıyorum duzenlı olarak vıtamınını yemını takvıyesını verıyorum depomın ıla nekton msa alacagımTüy tahlili yapmadan kuşun polyomavirüs taşıyıp taşımadığını anlayamayız. Ancak sadece kanat ve kuyrukta dökülme varsa, diğer tüyleri düzenliyse, french moult olmama ihtimali var. Bunu zaman gösterecek. Fransız tüy dökümünde zamanla tüm tüylerde eksilme, yer yer kelleşme, kırpık kırpık bir görünüm olur. Her halikarda İyi bir bakım alması şart.
Entrobac ı 3 gün üst üste 2 kuşun da içmesi hiçbir sakınca yaratmaz
hocam merhaba dıskı hala aynı b ama hareketlerınde yemesı felanda aynı hızlı yıyor kendısı az yıyor gıbı gozukuyor dıskı fotosu bırakıyoruTüy tahlili yapmadan kuşun polyomavirüs taşıyıp taşımadığını anlayamayız. Ancak sadece kanat ve kuyrukta dökülme varsa, diğer tüyleri düzenliyse, french moult olmama ihtimali var. Bunu zaman gösterecek. Fransız tüy dökümünde zamanla tüm tüylerde eksilme, yer yer kelleşme, kırpık kırpık bir görünüm olur. Her halikarda İyi bir bakım alması şart.
Entrobac ı 3 gün üst üste 2 kuşun da içmesi hiçbir sakınca yaratmaz
Alt taraftaki dışkılar diğer kuşun dışkıları mı? Son 2-3 gündür neler verdiniz kuşlara?hocam merhaba dıskı hala aynı b ama hareketlerınde yemesı felanda aynı hızlı yıyor kendısı az yıyor gıbı gozukuyor dıskı fotosu bırakıyoru
![]()
81ie007.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 05 Temmuz 2023 tarihinde yüklendi, 1600×1200 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: 81ie007www.hizliresim.com