• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanarya tüy hastalığı???

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu kadar bilgiliyseniz neden forma ihtiyaç duyuyorsunuz ???
Bu ne demek kardeşim 🙄 tabiki yardımcı olacak amacımız bu birbirimize bilgi öğretcez tecrübe ettiklerimizi aktarcaz forumlar bu yüzden var yanlış bilgileri tatlı tartışarak düzeltcez. Forum hepimizindir

FatımaB.

Eski Forumcu
Bu ne demek kardeşim 🙄 tabiki yardımcı olacak amacımız bu birbirimize bilgi öğretcez tecrübe ettiklerimizi aktarcaz forumlar bu yüzden var yanlış bilgileri tatlı tartışarak düzeltcez. Forum hepimizindir
Ben çok bilgili gibi konuştuğu ve kendi bildiğinde ısrar ettiği için yazma ihtiyacı hissettim hocam kusura bakmayın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben çok bilgili gibi konuştuğu ve kendi bildiğinde ısrar ettiği için yazma ihtiyacı hissettim hocam kusura bakmayın
Estağfurullah kardeşim Herkes tecrübe ettiği ile idda etsin tabiki ona diyecek bir sözüm yok bende sizlerden bişeyler öğreniyorum bu ayıp değilki biz anamızın karnında öğrenmedik bizde sorduk araştırdık gittik eğitimini aldık okuduk ürettik takip ettik tecrübe ettik ☺Israr ettiyse geçerli bir sebebi olduğunu varsayıyorum bu yüzden deneyimini fotoğraflarla gelişimini istedim çünkü daha önce bir çok canı telef ettiler

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben de bir sürü şeyi buradan öğrendim yalan yok, hala da öğreniyorum hepimiz paylaşacağız ancak ben kimyasala karşıyım yakında adım aktiviste çıkacak herhalde 🤣🤣🤣

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben de bir sürü şeyi buradan öğrendim yalan yok, hala da öğreniyorum hepimiz paylaşacağız ancak ben kimyasala karşıyım yakında adım aktiviste çıkacak herhalde 🤣🤣🤣
Valla kardeşim kimyasal a karşıyız ama malesef tüketiyoruz beni bana bıraksalar dağbaşında bir bağ evi alıp şampuanımı, deterjanımı bile külden yapcam 😅🤣Nasip olur inşallah ☺

FatımaB.

Eski Forumcu
Estağfurullah kardeşim Herkes tecrübe ettiği ile idda etsin tabiki ona diyecek bir sözüm yok bende sizlerden bişeyler öğreniyorum bu ayıp değilki biz anamızın karnında öğrenmedik bizde sorduk araştırdık gittik eğitimini aldık okuduk ürettik takip ettik tecrübe ettik ☺Israr ettiyse geçerli bir sebebi olduğunu varsayıyorum bu yüzden deneyimini fotoğraflarla gelişimini istedim çünkü daha önce bir çok canı telef ettiler
Teşekkür ederim hocam
haklısınız
Ben de yaptığım birçok hatayı sizlerden öğreniyorum
İyiki var formumuz 🥰💗

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Valla kardeşim kimyasal a karşıyız ama malesef tüketiyoruz beni bana bıraksalar dağbaşında bir bağ evi alıp şampuanımı, deterjanımı bile külden yapcam 😅🤣Nasip olur inşallah ☺
İnşallah abim valla aslında hepimiz tüketiyoruz çamaşır suyunu bile oksijene geçtim içim hiç rahat değil ama mecburen 🤣 Rabbim gönlüne göre versin abim kalbin çok temiz senin 🤲🌸

oguzyilmaz

Yeni Üye
Herkese teşekkür ederim. Vitamini aldım kullanmaya başlayacağım. Ayrıca kuş yemliğe girip gün içersinde orda yatıyor kızgınlık veya stres kaynaklı mıdır diye düşünmüştüm bende.